Over EekeSjoukje Crystal White Owl

Mijn naam is EekeSjoukje Roodvoets. 
 

Voor mij is de Natuur en de levende energie die in alles Is een Bron van diepe wijsheid waar ik mee leef,  communiceer en werk.
De lessen in mijn leven en een Weten dat ik in mij droeg hebben ervoor gezorgd dat ik op zoek ging naar antwoorden en bevrijding, steeds dieper herinneren.
Een weg van genezing, oeroude kennis herinneren en doorgeven volgde. 
Mijn 'professionele leerweg' is breed (justitieel maatschappelijk werker, school-maatschappelijk werker, gezinsbegeleider en mediator, teamcoach maatschappelijk werk en teamcoach Jeugdteam, sjamanistisch heler, shiatsu-practitioner, reikimaster, theta-healing facilitator,  sensitherapeut, etc.). Ik hou erg van muziek, bespeel oa cello hobo bugel fluit percussie didgeridoo en heb een passie voor metafysica, alchemie, symboliek en levenswijsheid in alle vormen.

Ik voel een vuur in mijzelf voor het Leven zelf, dat voelde ik al toen ik nog kind was. Het zien en ontdekken van onschuld, het pure zijn, de natuur, het tere in de mens kan me lang bijblijven en raakt me in mijn hart. De keerzijde van dit ook, dat onlosmakelijk met het andere is verbonden:  onzuiverheid, oordeel, onderdrukking en machtsongelijkheid.

Mijn hart gaat sneller kloppen van de Wijsheid en de grootsheid zoals bijvoorbeeld de aboriginal-volkeren deze op Aarde meedragen, voor het boeddhisme, soefisme, shamanisme, de wizzars en daarnaast al de sterrenrassen & planten- mineralen- en dierenrijken die hun Zijn zo rijkelijk delen.  Deze levende wijsheid stroomt altijd door en er deel van uit te maken en mijzelf hierin te herinneren, en anderen hiervanuit te kunnen inspireren vervult me met dankbaarheid & vreugde.

Vanaf 2013 tot heden bestudeer en beoefen ik in internationaal gezelschap Paleolithic Shamanism bij Chief Dancing Thunder (Trauma-heling, Medicinwheel, Longtermteachings ). Het zijn lineaire Teachings; oer-oude initiaties die in reeksen zorgvuldig zijn opgebouwd en ze stippelen het universele pad van Verlichting uit. Het is een waarachtig Thuis-komen zoals ik het ervaar en mijn grote dank gaat uit naar Dancing Thunder als mens, naar zijn hart voor de wereld en zijn vermogen tot onbewogen doorzetting. 


Tevens wil ik hier mijn dank uiten naar al diegenen die het mogelijk maken dat deze Bronkennis die ons als mens rechtmatig toebehoort, over de Aarde verspreid wordt. In welke vorm dan ook. 

In de vorm van
Teachings Pad naar Meesterschap, Ervaringsavonden en Coaching & Helingsconsulten geef ik met veel passie de steeds verdiepende kennis en heling door binnen mijn praktijk.

EekeSjoukje Roodvoets - Crystal White Owl

© 2020 by Crystal White Owl- EekeSjoukje Roodvoets

Source of All that Is