Over EekeSjoukje Crystal White Owl

Mijn naam is EekeSjoukje Roodvoets. Mijn Spirit naam is Crystal White Owl.
 

Voor mij is de Natuur en de levende energie die in alles Is een Bron van diepe wijsheid waar ik mee leef,  communiceer en werk.
De lessen in mijn leven en een Weten dat ik in mij droeg hebben ervoor gezorgd dat ik op zoek ging naar antwoorden en bevrijding, steeds dieper herinneren.
Een weg van genezing, oeroude kennis herinneren en doorgeven volgde. 
Mijn professionele leerweg is breed (school-maatschappelijk werker, teamcoach maatschappelijk werk/ Jeugdteam, sjamanistisch heler, shiatsu-practitioner, reikimaster, theta-healing facilitator,  sensitherapeut, etc.).

Ik voel een grote liefde en passie voor de Wijsheid die de aboriginal-volkeren op Aarde meedragen, voor het boeddhisme, soefisme, shamanisme, de wizzars en daarnaast al de sterrenrassen & planten- mineralen- en dierenrijken die hun kennis rijkelijk willen delen voor wie het maar horen en voelen wil. 

Vanaf 2013 tot heden bestudeer en beoefen ik in internationaal gezelschap Paleolithic Shamanism bij Chief Dancing Thunder (Trauma-heling, Medicinwheel, Longtermteachings). Het zijn lineaire Teachings; oer-oude initiaties die in reeksen zorgvuldig zijn opgebouwd en ze stippelen het universele pad van Verlichting uit. Het is een waarachtig Thuis-komen zoals ik het ervaar en mijn grote dank gaat uit naar Dancing Thunder als mens en naar zijn vermogen tot onbewogen doorzetting.

Tevens wil ik hier mijn dank uiten naar al diegenen die het mogelijk maken dat deze Bronkennis die ons als mens rechtmatig toebehoort, over de aarde verspreid wordt. In welke vorm dan ook. 

In de vorm van
Teachings Pad naar Meesterschap, Workshops, Lezingen en Consulten geef ik met veel passie de steeds verdiepende kennis en heling door binnen mijn praktijk.
 


Lijden komt voort uit onwetendheid zegt de Boeddha. Als je de oorsprong van je lijden kunt transformeren dan ontstaat er ruimte voor Oorspronkelijkheid.
Je bent een wezen van Licht en tot alles in staat.
Dit begrip van 'alles' is een uitdaging; hoe ver durven wij te gaan in het Ongekende?

 

EekeSjoukje Roodvoets - Crystal White Owl
 


 

 


© 2020 by Crystal White Owl- EekeSjoukje Roodvoets

Source of All that Is