Teachings Pad naar Meesterschap
 

De Teachings van het Pad naar Meesterschap hebben als bron mijn beste ervaringen vanuit verschillende Teachings en disciplines en via dat wat 'directe kennis' wordt genoemd; diepe wijsheden vanuit de Bron van alles dat Is en vanuit verlichte meesters verkregen. De Bron-kennis van deze Teachings werd vroeger in Mysteriescholen onderwezen, de initiaties waren heilig en voorbestemd voor enkelingen. We leven nu echter in een Tijd (de tijd van de nieuwe Zon ) waarin deze oer-oude kennis vrij wordt doorgegeven en steeds wordt verdiept.

Oude aboriginal-volkeren treden naar voren met hun heilige en geheim gehouden kennis, de Dalai Lama heeft de oeroude Kalachakra-teachings over Shambala beschikbaar gesteld voor het grote publiek, oer-oude geschriften en heilige voorwerpen worden herontdekt en overal ter wereld ontdekt men verborgen tempels (Guatemala/ Mexico bijv), grotten-stelsels (Vietnam/ Tibet etc.) en Pyramides (in Mexico en Bosnie bijv.) die met hun ontdekking de huidige geschiedschrijving tarten. 

Ook jij bent in staat om dieper in jezelf gelegen schatten te hervinden en te integreren. Hiermee nieuwe grond te vinden dat je in staat stelt in de flow van het leven te bewegen met gratie, gemak en vreugde.
Zonder dat we weer een nieuw spiritueel jasje aantrekken. Het gaat juist om af te leggen van dat wat we klaarblijkelijk niet blijken te Zijn. 
De Teachings van het Pad naar Meesterschap zijn hier op gericht. Dat je het zelf aan den lijve ervaart.
Het is mogelijk in deze Tijd 
dat we thuiskomen in ons ware Zijn en in ons weten wat we hier en nu te doen hebben.
Om te leven vanuit onze Waarheid en Vreugde. Shambala Crystal Heart Teachings 1

De Shambala Crystal Heart Teachings bevatten oeroude initiaties en Teachings; de puurheid ervan is voelbaar omdat ze stamt vanuit de One Source, de Bron van alles dat Is.

De Teachings zorgen ervoor dat je je opnieuw en in een rechte lijn kunt verbinden met jouw pure staat van Zijn. 

De effecten hiervan vinden op een diep innerlijk niveau plaats en zijn zichtbaar en merkbaar.
Deelnemers van vorige groepen (de groep van de Zon & groep van de Maan) geven aan dat ze thuiskomen in zichzelf, meer passie en energie voelen in hun leven, dat ze op een diep niveau zelfvertrouwen voelen, een diepe innerlijke rust ervaren en innerlijke heling beleven.
Lees meer: hier
 

Shambala Crystal Heart Teachings 2e en 3e Leerjaar
Na het eerste deel van deze Teachingsserie is er ook deel 2 en deel 3 van Shambala Crystal Heart te volgen.
We gaan hier de persoonlijke verdieping in waarbij Ceremonies je uitlijnen met Purpose & Identiteit. Ervaring van vorige deelnemers laat zien dat de informatie heel levend en praktisch voor je wordt. De transformatie die de ceremonies en teachings als effect op je hebben werken diep door in het dagelijks leven.

1- daagse Ervaringsdag Shambala Crystal Heart

1 daagse Ervaringsdag -  Shambala Crystal Heart   

Deze dag is een op zichzelf staande Ervaringsdag. Via ceremonie in droom-reizen, meditatie en rituelen maak je kennis met de inhoud van de Shambala Crystal Heart Teachings.
Je maakt kennis met de kracht van het Droom-reizen; hoe het je kan verrijken met kennis, ontspanning en inzichten. 


Teachings Directe Communicatie
Directe Communicatie, ook wel Channelen genoemd, is een vaardigheid die te leren is. Zeker nu we zo gevoelig zijn geworden voor energie en ons eigen systeem steeds subtieler funktioneert.
Je 'leest' allang (de non-verbale) informatie die je met je subtiele lichaam oppikt, alleen hebben we het vaak niet geleerd Uit te bouwen, te Erkennen en te Vertrouwen. 
Ook hoe je (ego-)Mind erbuiten te laten en je vooropgestelde ideeen en blokkades daarbij los te laten, is te leren.

Directe Communicatie wil zeggen dat je je verbindt met een Bron van Informatie vanuit de Bron van Alles dat Is.

In deze 3 -daagse nemen we een diepe Duik in de wereld van Directe Communicatie. Teachings waarin je actuele en beproefde Kennis krijgt overgedragen over Directe Communicatie wisselen zich af met het opdoen van Ervaring.
Lees meer: hier

Diamond Teachings - Innerlijke Alchemie

Diamond Teachings bevatten Wizzar-Teachings & Energetische Oefeningen die leiden tot energetische transformatie/ innerlijke schoonmaak/ standvastigheid/ helderheid & Purpose.
Voor Starters en Advanced.
Meer informatie: klik hierReacties:
' EekeSjoukje weet op een mooie en liefdevolle manier haar Teachings van oeroude kennis over te brengen.

Haar Teachings hebben mij veel gebracht.

Meer en meer ben ik mijn Purpose gaan leven en heb daardoor een dieper vertrouwen gekregen in de ongekende werelden die zijn opengegaan.

Een Wezenlijk Thuiskomen, zo heb ik dit ervaren.

Mijn hart maakte bij iedere Teaching weer een sprongetje. Wat een vreugde is dit, dagelijks ben ik hiervoor nog dankbaar.

Het is fantastisch om je werkelijk te Her-Inneren en wakker te worden in een veel groter Bewust-Zijn.

Ik kan deze Teachings van harte aanbevelen, er gaan werelden voor je open, dat wens ik iedereen toe.'
- Orika Riphagen - 

'De teachings hebben mijn leven verrijkt op een liefdevolle pure ongekende wijze!'
- Tineke Alberts - 
 

© 2020 by Crystal White Owl- EekeSjoukje Roodvoets