Lezing & ervaringsavond Ontmoet de Vrouwelijke Wizzars
Over Opstaan in het sacrale feminine in deze Tijd

Woensdag 23 oktober / 20 November 20 - 22 uur/ Inloop vanaf 19.30u.

 

 

 


 

 

 

Sinds 1998 ben ik betrokken geraakt bij de Wizzars van MyanMar en Tibet doordat zij met indringende boodschappen verschenen in mijn meditaties.  

Eind februari-begin maart 2019 heb ik aan een diepe roep gehoor kunnen geven en ben ik, samen met een aantal collega's-vrienden op reis gegaan naar MyanMar. Naast rondgereisd te hebben in de voetsporen van Boeddha en de wizzars en vele tempels, kloosters, gouden boeddhabeelden, dorpjes en steden bezocht te hebben, zijn we voor 7 dagen in het klooster van de Wizzars geweest, in hartje MyanMar.

Hier maakten we kennis met de alchemist-monniken en de concrete kennis en wijsheid van de wizzars.
In MyanMar zijn de wizzars gerespecteerd en veel inwoners hebben persoonlijke ervaringen met ze doordat de wizzars af en toe healingen en teachings geven in het openbaar..


Er zijn ook vrouwelijke wizzars bekend werd in het klooster schuchter verteld toen ik er naar vroeg. Het boeddhisme in het algemeen bekeken kent nog steeds niet een volledig gelijkwaardige positie toe aan vrouwen. Ook de politieke situatie van Azie speelt hier een rol in waarom vrouwen over het algemeen in het verborgene hun pad naar Verlichting bewandelen. Maar als we eerlijk zijn is er in de gehéle wereld en ín onszelf nogal wat te winnen als het gaat om gelijkwaardigheid tussen het mannelijke en het vrouwelijke principe. 
 
Na mijn thuiskomst terug in Nederland begonnen deze vrouwelijke wizzars aan mijn spirituele jasje te trekken en een reeks van synchrone gebeurtenissen, visioenen en teachings volgden'en dit gaat nog steeds zo. 
Er werd me verteld dat het tijd is nu om naar voren te treden met deze informatie zodat meer vrouwen en mannen aangeraakt kunnen worden in de wijsheid die zij hebben te delen.
De vrouwelijke wizzars treden niet openlijk naar buiten nog maar spreken wel degelijk met krachtige stem over het belang van het sacrale vrouwelijke in deze tijd (de wizzars spreken van feminine ipv vrouwelijk) en dat het verstaan wordt wat het precies inhoudt. Nieuwe oeroude kennis hierover wil terug naar Aarde komen en herkend en opgenomen worden, zodat vrede en Harmonie kan ontstaan.
Door middel van Directe Communicatie geven ze hun wijsheid en teachings door. Deze lezingen / ervaringsavonden zijn een eerste kennismaking met zowel deze energie als de teachings van de female wizzards.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktisch
De lezingen brengen verdieping en ontspanning teweeg. Ze zijn afgestemd op de groep die er is en zijn los van elkaar te volgen.
Data: woensdag 23 oktober / woensdag 20 november 
Tijd: 
20- 22u. / inloop 19.30u.
Bijdrage: 10 euro contant/ incl.koffie/thee en iets lekkers
Lokatie: Crystal Owl, de Bourbonstraat 54 Sneek 

© 2019 by Crystal White Owl- EekeSjoukje Roodvoets

crystal altar