Lezingen Tijd van Nu
 

In de lezingenserie Tijd van Nu zullen er met regelmaat Lezingen plaatsvinden geënt op de Actuele Tijd van Nu.  
 

7 September 19.15u. / 19.30 - 22.00 uur ism Lindeke Mast


 

 

 

 

Maandagavond 7 September
Lezing Lindeke Mast & Hart-ceremonie Crystal White Owl


Onderwerp: Wat speelt er achter de Schermen dat van belang is NU & hoe bereiden we ons met behoud van positiviteit & kracht voor op de komende Tijd.
 

Lindeke Mast komt spreken over huidige situatie in de wereld en hoe we ons kunnen voorbereiden op de tijden die gaan komen. Lindeke verdiept zich al geruime tijd op deskundige wijze in het nieuws en geeft haar visie op wat er achter de Schermen aan de hand is op basis van nauwkeurig onderzoek en een adelaars-visie.
Aan bod komt: info. over Covid 19 Cabal, Illuminatie, verborgen politieke agenda's, banksystemen, de spirituele visie hierbinnen en waarom we mogen geloven dat het Goed komt/ en al Is.  

Onze intentie en focus bij deze Lezing ligt op de werkelijkheid te onderzoeken, óver de randen van het gekende en het vertrouwde te gaan en dan weer terug te keren naar het hoger hart. Daarmee verbonden te blijven in de Wetenschap dat alles dat wat Is terugkeert naar de Bron van dat wat Is. 

 

Datum: Maandagavond 7 september 
Tijd: 19.15u. Aanwezig. We beginnen 19.30u. - 22.0uur 
Locatie: Let op! 
Gewijzigde locatie Wijkgebouw de Eekmolen, Frederik Hendrikstraat 22, 8606 EJ Sneek


Sneek, Crystal Owl (tenzij anders vermeld)
Bijdrage: 12 euro contant (inclusief koffie en thee)
Inhoud avond:
* Lezing
* Vragenronde/ uitwisselen van Informatie
* Ceremonie
Meenemen: pen en papier kan handig zijn, waterfles en sokken/sloffen (schoenen graag uit) 

Opgeven is Nodig: telefonisch/app: 06- 45945888 (Crystal Owl / EekeSjoukje) of hier ovv naam en telefoonnummer.

 

'Je gaat het pas Zien als je het doorhebt'- Johan Cruijff

Deze quote haalt Lindeke aan als we spreken over de voorbereidingen voor deze lezing. Zij zegt daarbij:  'Wie de uiterlijke gebeurtenissen doorziet kan vol vertrouwen meewerken aan een schitterende toekomst. Door in onze kracht te gaan staan nemen we het heft in eigen handen om de wereld te scheppen die wij voor onszelf en onze (klein)kinderen wensen'.

Lindeke geeft tips hoe we daar ons steentje aan kunnen bijdragen en verder is er veel informatie beschikbaar over wat ons NU gaat helpen.

Meer Over Lindeke Mast: zij is vrij gevestigd natuurgeneeskundig therapeut te Bussum en gepassioneerd over de samenhang van het Leven. Zij studeert en praktiseert net als EekeSjoukje de LongtermTeachings bij Chief Dancing Thunder.  
Meer over Lindeke en haar werk lees je hier op aardemoeder.nl 

weaving-new-earth.gif