top of page

De Pyramide van de Zon - Visoko Bosnië

Bijgewerkt op: 15 nov. 2023In Visoko - Pyramid Sunca: de Pyramide van de Zon (gedateerd op 30.00 jaar oud en hiermee de oudste en ook de hoogste - 270 meter- wereldwijd.


De Ravne Tunnels - Bosnië augustus 2023


De vallei van de pyramides is ontdekt in 2005 door dr. Sam Osmanagich. Hij zegt het volgende hierover: Mijn hypothese in 2005 en het geo-archeologisch onderzoek dat volgde, bevestigde het belang van de ontdekking van de piramides van Bosnië voor de hele wereld. Door wetenschappelijk onderzoek, waarbij we veel experts hebben betrokken, hebben we een aantal essentiële zaken bewezen waardoor het huidige beeld van de geschiedenis van de mensheid kan veranderen, zoals:

– het gaat bij de piramides van Bosnië om de ontdekking van de eerste piramides in Europa. – deze piramides lijken de grootste ter wereld te zijn. – het zijn mogelijk de oudste piramides ter wereld. – er is sprake van het oudste beton ter wereld, met ook nog de hoogste kwaliteit. – er ligt het grootste tunnelnetwerk ter wereld onder het piramidecomplex. – we tonen de grootste keramische objecten ter wereld. – we hebben tekens van zeer oude geschriften ontdekt. – we hebben met precisie-instrumenten de aanwezigheid van gefocuste elektromagnetische straling gemeten. De Pyramide van de Zon is de hoogste pyramide in de vallei en wordt gedateerd op 29.500 - 30.000 jaar oud. Met een hoogte van 270 meter is het de oudste en hoogste pyramide ter wereld. Als je aan komt rijden is het een prachtig gezicht en als een magneet trekt het me naar zich toe. Een aantal dagen heb ik hier rondgelopen en de Ravne tunnels meerdere keren bezocht. De eerste keer ga je met een gids de tunnels binnen en hoor je de algemene informatie. Daarna kun je een meditatie-ticket kopen en je vrij bewegen door de tunnels, mits je de groepen niet stoort. In de zijpaden zijn meditatie-gelegenheden aangelegd zodat je op vele plekken de energie goed kunt doorvoelen en in-nemen. Want dat het bijzonder aanvoelt is zeker. De Ravne tunnels bestaan sinds (tien)duizenden jaren.

Ze verbinden de pyramides hier in de vallei van de pyramides in Visoko ondergronds. De tunnel die lijkt te leiden naar de Pyramide van de Zon - Pyramid Sunca is nu enkele honderden meters uitgegraven en ontdaan van gruis.


Teams van steeds wisselende vrijwilligers hebben nu een tunnellengte van 350 meter ontdaan van gruis en beschikbaar gemaakt voor publiek. Zij-tunnels zijn er ook volop. Naar verwachting kost het nog minstens 10 jaar graafwerk voordat alles schoon en weer open is zoals het was.


Zo'n 5000 jaar geleden zijn de gangen totaal volgestopt met los gruis. Zand en steentjes.

Ook in het Bucegi gebergte in Roemenië is dit gebeurd en bij vele andere plekken die iets over onze werkelijke oorsprong kunnen verhullen.


Het complexe tunnelstelsel gaat spriaalsgewijs naar in ieder geval de Pyramide van de Zon (Pyramid Sunca) kan men zien en de gangen volgen daarbij ondergrondse waterstromen.


Op cruciale plekken aan de zijkant in de gangen zijn er keramische 'stenen' gemaakt, sommigen met rune-tekens erop. Er zijn al vele gevonden. De keramische stenen wegen tonnen (!) en zijn gemaakt van zand vermengt met miniscule kristalletjes en water. Volledig uitgehard is het. Deze 'stenen' meten een hoge Boviswaarde; de K5 is de grootste en deze meet vooralsnog 55.000 Bovis.

In de tunnels wordt aan het begin 25.000 Bovis gemeten en er stroomt water doorheen dat erg geneeskrachtig is. Dr. M.Emoto heeft er onderzoek mee gedaan en de waterkristal die verscheen lijkt net op een bol met dennenbomen rondom!

De gids zei dat deze keramische stenen de negatieve waterlijnen geleiden en omzetten maar volgens mij heeft het ook een ander doel.


Dr. Sam Osmanagich die de Pyramides in Visoko ontdekt heeft vertelt in zijn boek Bosnian Pyaramids- My story dat de stenen op menselijke organen lijken alsof de vibratie van de uitlijning voor dit specifieke orgaan goed zouden zijn.

Ik heb verschillende mensen gesproken die hier werken en zeggen dat hun gezondheid erg vooruit is gegaan.

Een blije positieve en enthousiaste sfeer is op het hele terrein te voelen, alsof iedereen voelt dat er iets unieks en magnifieks aan de hand is. De zuivere lucht en de hoge boviswaarde bij het terrein zal ook een rol spelen hierbij. Verderop zijn vrijwilligers gangen aan het uitgraven, bij Ravne 3. Het publiek heeft hier nu geen toegang toe. Ik sprak een moeder met 3 jonge kinderen (ze gaf borstvoeding aan haar baby toen ik haar ontmoette) uit Tjechië die speciaal voor dit doel hier gekomen waren. Ze vond het fantastisch dat haar kinderen deze kans kregen dat ze mee konden werken.


Water plus kristal en ijzerhoudend gesteente vormen tezamen een zeer hoge vibratie die 'openend' werkt.

Chief Dancing Thunder spreekt over Gates die op deze manier gevormd worden en dat deze substanties in welke pyramide je ook komt áltijd aanwezig zijn.De samenstelling van de tunnels ism de perfecte mathematische uitlijning van de Pyramide en de uitlijning met de andere pyramides in de vallei leidt  tot zo'n hoge vibratie dat de energielijnen recht omhoog wijzen ipv horizontaal zoals gebruikelijk is.


Het is hiermee een natuurkundige hoogstandje en een ware Zender naar de kosmos!

* Zodat het altijd teruggevonden wordt deze schat aan informatie mbt het bestaan?

* Zodat het energetisch grid bestaan blijft en een heel Veld hiermee op zn plek wordt gehouden?


Boodschappen in de tunnels: Go beyond your Truth

Eén van de boodschappen die ik vanochtend zittend bij K5 ontving in de tunnels was: 'Go beyond your Truth'.

En dat als een mens voor zijn/ haar geluk gaat, dat je hiermee de hóogste lichtfrequentie (=Boviswaarde) afgeeft. Dit licht, dat je als mens verspreidt, breidt zich uit door het heelAL, zo groot van betekenis is het.

Kiezen waar je van houdt, leven vanuit je echte waarheid die je voelt in je hart

en eraan werken om zo gezond mogelijk te zijn is daarom zonder waardeoordeel enorm belangrijk.

Zodat we optimaal stralen.

Het is waarom we hier op Aarde gekomen zijn.


Ik zag het.. het veld van licht dat we met elkaar daarmee vormen. Dit gebundelde licht (iedereen in haar in zijn onvoorwaardelijke kracht waarheid en liefde) is in staat om bergen, of pyramides te verzetten..Dit klopt ook letterlijk.  Levitatie (dat materie op-stijgt) is eigenlijk 'gewoon' opgaan in het Licht.


Op de top van de Pyramide van de Zon worden dit soort gigantische waarden gemeten.


© EekeSjoukje Roodvoets

💎🦉Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page