Shambala Crystal Heart Teachings

Instromen in de groep van de Heilige Berg
vóór dd. 8 juli 2020
 

De Heilige Berg is van start gegaan. Er is de zeldzame gelegenheid om in te stromen in het 2e Blok.
Het 1e Blok dient dan ingehaald te worden en in ieder geval voor 8 juli. 
Dus roept het jou geef je dan zsm op of neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Dat kan hier.

Wakker worden in wie je (niet) Bent

In deze tijd van chaos, onthullingen, sterke meningen en discussie en een overdaad aan informatie worden we naar onszelf toegebracht.
Dit sluit aan bij de hele oude profetie van de Maya’s en aboriginal-volkeren op Aarde: er breekt een Tijd aan dat wij wakker zullen worden dat wij zelf diegenen zijn waarop we hebben gewacht.
Misschien ben je je niet bewust dat je ergens en vooral niet op iemand zat te wachten.  Dit gaat over het thuiskomen in jezelf en over her-inneren.
In deze tijd is het mogelijk en tevens van een groot belang dat wij Wakker worden in wie wij werkelijk zijn.
Dat we ontwaken in wie we (niet) zijn, dat we de samenhang met alles dat Is ervaren ipv van het wel weten en dat we de codetaal die in ons ligt opgeslagen leren ontcijferen.

Shambala Crystal Heart Teachings

De Shambala Crystal Heart Teachings bestaan uit unieke Kennis-overdracht, Oefeningen en Initiaties die van oudsher in oude Mysteriescholen en bij oorspronkelijke (aboriginal-) volkeren werden doorgegeven.


Deze Teachings brengen je letterlijk terug in 1 lijn met jezelf en met het kristallen hart bewustzijn. Deze beweging zorgt ervoor dat je terugkomt bij je eigen Oorspronkelijkheid en dat wat Is.

Dat wat niet meer klopt in je leven of nooit waar is geweest zal gaan transformeren. Je voelt meer rust, vrede, balans veugde daardoor.

Je bent in staat je de kennis en de geschenken herinneren die sinds lange tijd al in je liggen opgeslagen. De Teachings bieden deze mogelijkheid tot her-inneren en openen je diep van binnen.


Onze opvoeding en socialisatie hebben veelal gecreëerd dat we ons niet helder kunnen herinneren wie wij zijn, wat we hier doen en wat onze vermogens zijn. We zijn meestal niet (h)erkend en bekrachtigd in wie wij werkelijk zijn simpelweg omdat ouders en leraren het ook niet wisten. Daardoor zijn we niet volledig geopend en verbonden met wie wij vanuit onze Totaliteit zijn. 


De meeste mensen die deze teachings volgen wisten niet precies wat hen nu roept. Maar allemaal zeggen ze dat het een Thuiskomen is. Dit gaat niet om mij en ook niet eens om jou als een persoon maar die wie jij in wezen bent wil naar jou terugkeren en je verlichten. Zodat je de kennis en de geschenken herinnert die al in je liggen opgeslagen. De teachings bieden deze mogelijkheid en openen je diep van binnen.

Enkele Reakties van Deelnemers

' Eindelijk... dit is het' (AT)

' Dit is Thuiskomen. een ander woord kan ik niet bedenken' (HB)

'jij spreekt de taal van mijn hart. Ik word wakker zo voelt het' (OR)

' Het is ongekend wat een mysterie zijn wij. Ik wist niet dat ik dit in me had dat ik dit kon. En wat ik waarneem! Jeetje.. zo diep. (TA)

' Mensen zeggen dat ik veranderd ben, hoe ik loop en hoe ik doe. Dat had ik niet eens zo in de gaten maar het klopt. Ik verander langzaam in mijzelf haha.' (MH)


Kan iedereen deze Teachings volgen?

De Shambala Crystal Heart Teachings zijn zo opgezet dat iedereen ze kan volgen ook al heb je geen directe ervaring met Meditatie, Ceremonies of Droomwerk/ Droomreizen. Je gebruikt intentie en perceptie van nature en dit zijn precies de vaardigheden die we gaan benutten en bewuster gaan maken.

Naast spiritueel gericht zijn deze Teachings ook heel praktisch zodat je het in jouw dagelijks leven kunt integreren.

Tijdens deze dagen wordt er veel beproefde Wijsheid en Kennis gedeeld en er zijn Ceremonies waarbij we de sjamanendrum gebruiken die je helpt bij het droomreizen.


Praktisch Groep van de Heilige Berg
Er zijn 6 bijeenkomsten van 2 dagen (vrijdags & zaterdags)
Vrijdags 10- 21.00 uur
Zaterdags 10.00- 17.00 uur
Startdatum: 19 & 20  juni
Overige data: 10 & 11 juli / 18 & 19 september/ 9 & 10 oktober/ 20 & 21 nov/ 22 & 23 januari 2021
nb. Mocht je een bepaald weekend echt niet kunnen dan kun je dat doorgeven en dan nemen we dat mee in de plani.
Bij de eerste bijeenkomst worden de data vastgesteld.
Locatie: Crystal Owl, de Bourbonstraat 54 Sneek
Bijdrage: inclusief koffie thee en versnaperingen 2x lunch en 1x diner, map met informatie en spirituele tools 333 euro per weekend / incl. 21%btw

Kennismakingsgesprek
Als je je opgeeft (en ik ken je nog niet zo goed en/of je bent nog niet zo bekend met deze Teachings) dan is een kennismakingsgesprek wel heel prettig. Het gesprek is gratis.
! Mocht je belangstelling voor de teachings hebben geef je dan zsm op voor een kennismakingsgesprek.

 

 


 

 


 

 

 

© 2020 by Crystal White Owl- EekeSjoukje Roodvoets

Source of All that Is