Teachings Pad naar Meesterschap
 

De Teachings van het Pad naar Meesterschap hebben als bron mijn beste ervaringen vanuit verschillende Teachings en disciplines én via dat wat 'directe kennis' wordt genoemd; diepe wijsheden vanuit de Bron van alles dat Is en verlichte meesters verkregen. De Bron-kennis van deze Teachings werd vroeger in Mysteriescholen onderwezen, de initiaties waren heilig en voorbestemd voor enkelingen. We leven nu in een Tijd (de tijd van de nieuwe Zon ) waarin deze oer-oude kennis vrij wordt doorgegeven en steeds wordt verdiept.

Oude aboriginal-volkeren treden naar voren met hun heilige kennis, de Dalai Lama heeft de heilige Kalachakra-teachings over Shambala beschikbaar gesteld voor het grote publiek, oer-oude geschriften en heilige voorwerpen worden herontdekt en overal ter wereld ontdekt men oude tempels (Guatemala/ Mexico bijv), grotten-stelsels (Vietnam/ Tibet etc.) en Pyramides (in Bosnie bijv.) die met hun ontdekking de huidige geschiedschrijving tarten. En dit alles gebeurt niet zomaar:

Ook in onszelf kunnen we oer-oude kennis hervinden en hiermee nieuwe grond vinden zonder dat we weer een nieuw spiritueel jasje aantrekken. Het gaat juist om af te leggen van dat wat we klaarblijkelijk niet blijken te Zijn. 
De Teachings van het Pad naar Meesterschap zijn hier op gericht. Dat je het zelf aan den lijve ervaart.
Het is mogelijk in deze Tijd 
dat we thuiskomen in ons ware Zijn en in ons weten wat we hier en nu te doen hebben.
Om te leven vanuit onze Waarheid en Vreugde... 
Reis je mee mooi mens? Shambala Crystal Heart Teachings 1 en 2

De Shambala Crystal Heart Teachings gaan over het verinnerlijken van de 33 Bron-principes vanuit de Bron van alles dat Is die tezamen een Kristal vormen, symbool voor het Christus-bewustzijn en het Pure Zijn.  Bron-Principes zijn de bouwstenen van het Universum en hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan vrede, liefde, puurheid, harmonie.
Wanneer deze zijn uitgelijnd en geintegreerd in jouw fysieke zelf ervaar je grond, een thuis-zijn in jezelf, een diepe innerlijke rust, harmonie. Dat komt omdat het stamt vanuit oer-oude kennis en wijsheid.
Lees meer: hier

TussenTeachings Shambala Crystal Heart
Via ceremonie in droom-reizen, meditatie en rituelen maak je kennis met de inhoud van de Shambala Crystal Heart Teachings. ​maar daarnaast ga je tijdens deze TussenTeachings dieper de ervaring in op persoonlijke stukken.
De Teachings zijn gebaseerd op aaneen-gelijnde Bron-kennis. Kennis die de oer-volkeren meedragen in hun hart en handelen. Kennis dat ons geboorterecht vormt om hier als wezens van bewustzijn (Licht) op Aarde te leven.  
Je maakt kennis met de kracht van het Droom-reizen; hoe het je kan verrijken met kennis, ontspanning en inzichten. Je ontdekt meer over jouw biologische en spirituele Voorouderlijnen en de spirithelpers op je Pad en hoe dit doorwerkt in je leven van nu. Jouw plaats in het geheel begint zich te ontvouwen.

Teachings Directe Communicatie
Directe Communicatie, ook wel Channelen genoemd, is een vaardigheid die te leren is. Zeker nu we zo gevoelig zijn geworden voor energie en ons eigen systeem steeds subtieler funktioneert.
Je 'leest' allang (de non-verbale) informatie die je met je subtiele lichaam oppikt, alleen hebben we het vaak niet geleerd Uit te bouwen, te Erkennen en te Vertrouwen. 
Ook hoe je (ego-)Mind erbuiten te laten en je vooropgestelde ideeen en blokkades daarbij los te laten, is te leren.

Directe Communicatie wil zeggen dat je je verbindt met een Bron van Informatie vanuit de Bron van Alles dat Is.

In deze 3 -daagse nemen we een diepe Duik in de wereld van Directe Communicatie. Teachings waarin je actuele en beproefde Kennis krijgt overgedragen over Directe Communicatie wisselen zich af met het opdoen van Ervaring.
Lees meer: hier

© 2020 by Crystal White Owl- EekeSjoukje Roodvoets

Source of All that Is