top of page

Individuele meerdaagse trajekten

Het Pad van Heling - Individuele HealingPower 5-daagse
Beleef onvergetelijke dagen en stap je nieuwe leven binnen 

Voor wie?
Dit helingstrajekt is speciaal bedoeld voor diegenen die nu echt een 'energie-boost' nodig hebben, er erg doorheen zitten, een definitieve doorbraak willen, tot een belangrijk levensbesluit willen komen etc. 
Kortom: er moet wat gebeuren, je wilt dat er iets gebeurd, NU! 
Bij burnout, relatie-crisis, trauma, ziektes, depressie etc. 
De 5 dagen worden achter elkaar gevolgd zodat heling diep kan doordringen in het bewustzijn en je echt een Doorbraak kunt beleven. 


Het pad van Heling - 5 daagse Individuele HealingPower

Hoe gaat het in z'n werk?
Kennismaking/ Intake: gratis en vrijblijvend 
Voordat we kunnen besluiten of we dit met elkaar willen aangaan hebben we een kennismakingsgesprek, live of via Skype. Dit is gratis en vrijblijvend. Zo kun je voelen of je je vertrouwd kunt voelen bij mij en kan ik jou, de situatie en je wensen alvast een beetje leren kennen.
Het is niet niks om een 5-daagse helingsreis te ondernemen dat helemaal op jouw diepste verlangens is afgestemd. Dit gaan we dan ook goed voorbereiden. 
Na dit gesprek maak ik een opzet voor jouw helingsweek en we bellen of Skypen. 
Als het een ja voor beiden is dan kom je de 1e dag naar Sneek en gaan we de 1e dag in.


1e dag: Aankomst en voorbereiding We creeren deze dagen een energetische helingsruimte waaraan en waarin je je kunt laven. Je ontvangt daarmee persoonlijk op jou afgestemde spirituele en praktische instrumenten (tools) die je tijdens en ook na dit trajekt een veilige bedding geven.

2e dag: Inhoud 
3e dag: Inhoud & avondprogramma
4e dag: Inhoud
5e dag:
 Integratie en afronding. Je krijgt informatie en materiaal naar huis en we zorgen voor een goede terugkeer naar huis vanuit jouw nieuwe frequentie.

 

Inhoud 
Hoe de dagen er uit gaan zien hangt af van wie jij bent, wat er speelt , waar jouw voorkeur naar uit gaat, waar behoefte aan is etc. Maar om een glimp op te lichten van wat er mogelijk is, het volgende:
persoonlijke teachings mbt heling - helingsessies - deep trauma heling - wandelingen/ coaching/ rituelen in de natuur - vuurritueel - meditatie - persoonlijke doorgevingen (gechannelde boodschappen) , theta-heling sessies (het helen van diepgewortelde overtuigingen en referenties) - coaching -  klankconcert  - symbolisch schilderen - zielencollage-werk
 

Praktisch
Dagen: In afstemming kiezen we de 5 dagen uit die aaneengesloten gevolgd kunnen worden. 
Tijden: Meestal beginnen de dagen om 10 uur en eindigen ze om 17 uur. We stemmen af wat het beste bij jouw situatie past. 
Lokatie: Crystal Owl in Sneek. Het is een heel fijn huis met vele ruimtes die we zullen benutten. Daarnaast zijn we ook in de natuur als dat kan. 
Rustruimte: Tot de mogelijkheid behoort het dat je tijdens deze 5-daagse overdag een privé-kamer tot je beschikking krijgt. Dit is bedoeld om je even terug te kunnen trekken tijdens pauzes, even te rusten, een meditatie te beluisteren etc.

 

Lokatie
Crystal Owl, de Bourbonstraat 54 in Sneek
Indien mogelijk benutten we de prachtige natuur en haar krachtplaatsen in een straal van 50 km van Sneek: het Sneekermeer, het oeroude Rijsterbos, stille strandjes aan het Ijsselmeer en de Waddenzee ..

Eten & Drinken 
Biologisch eten & drinken wordt verzorgd. Rijke, gezonde eigenbereide maaltijden waarbij ruimte is voor een eventueel dieet. 
Overnachting

Het is exclusief Overnachting. 
Er is een grote keur aan B&B's hotels en campings aanwezig in Sneek eo. ook op loopafstand. 

Bijdrage

1.250,- euro. Het is mogelijk om het bedrag in meerdere termijnen te betalen. 
Recensie

 

EekeSjoukje heeft mij begeleid in mijn proces van heling van kanker, wat ontdekt is in de periode dat ik haar leerde kennen. Ik heb zelf een grote ontdekkingstocht gedaan naar welke supplementen, kruiden en therapieën mij kunnen ondersteunen naar heling. Daarnaast voel en weet ik dat het emotionele en spirituele deel ook essentieel is voor volledige heling. Op het moment van schrijven ben ik overigens nog niet gezond, maar wel is gebleken dat de tumor sinds de ontdekking vorig jaar, stabiel is. Dit is voor een redelijk snelgroeiende tumor al een enorme vooruitgang.

Met EekeSjoukje ben ik vooral bezig geweest met het ontdekken van oude trauma’s en overtuigingen die me in de weg staan naar heling. Ze weet als geen ander diep te graven en haar vasthoudendheid was hier erg belangrijk in. Met haar liefdevolle en krachtige en soms confronterende aanpak zijn er mooie doorbraken gekomen en nieuwe inzichten over overtuigingen die al lang vastgeroest zaten. Ook zijn deze onder haar begeleiding getransformeerd en/of losgelaten. Dit heeft mijn kwaliteit van leven enorm verbeterd. Ik voel weer rust en vrede en levensgeluk. En is dat niet het allerbelangrijkst om dat te kunnen ervaren, zijn? 

Anoniem-  juni 2020

20200517_184727.jpg
20200421_152152.jpg
20200419_212510.jpg
20200505_172504.jpg
20200402_162945.jpg
SUC50329.JPG
bottom of page