top of page

DNA- Helingsdag door Starpeople
Kosmische uitlijning - liefdevol - krachtig - pijn-vrij zijn - een Nieuw begin

Een team van Lichtmeesters-genezers faciliteert deze dagen van krachtige HELING door Starpeople.
Het zijn de onsterfelijke meesters (Amartya-meesters, wizzars, grote leraren vanuit de aboriginal- gemeenschappen op Aarde en de Witte broederschap) en de sterrenrassen waaronder de Lionpeople, Naga's, de cosmic Whales & Dolphins from Sirius, Intergalactical federation-members en de Mantis-starrace die experts zijn in het werken met DNA die zich gecommiteerd hebben aan het ondersteunen van deze prachtige helingsdagen.

 


DNA- Heling- & Activatie- dagen door Starpeople in 2024:

 

Zondag 31 Maart 9.45 u. - 17.00 uur
DNA-heling van het Prenatale Geheugen & Geboortetrauma

Lokatie: Crystal Owl, Sneek
en
Zondag 8 december 9.45 u. - 17.00 uur

DNA-heling van het Prenatale Geheugen & Geboortetrauma
Lokatie: Zijn-Plek, Bisschoplaan 12 Katlijk (vlakbij Heerenveen)


Zondag 31 maart en ook 8 december is er een DNA- Helingsdag dat gaat over het wegnemen van (oer-)oude blokkades & trauma op het gebied van het Prenatale geheugen en geboortetrauma. Van jou en dat van je voorouders en in het collectieve veld van bewustzijn.
Dit onderwerp is diep en omhelst vaak veel problemati
ek dat on-benoemd blijft omdat het zo lastig geduid kan worden waar de klacht die je ervaart precies vandaan komt en wat het nu echt is.
Prenataal geheugen is cellulair geheugen dwz het lichaamsbewustzijn herinnert zich de inprentingen tijdens de zwangerschap en incarnatie en tijdens deze periode kunnen er  blokkades zijn ontstaan. 
Ook hoe dit gegaan is bij jouw voorouders en wat er precies speelde heeft invloed op jouw bewustzijn en onbewuste keuzes in je Leven.
Dit te ontrafelen dit te belichten en te benoemen zodat het kan HELEN is de Intentie van deze prachtige dag.


Voor wie is deze dag vooral?
- Als je niet kunt duiden waar je mee zit
- Als je last hebt van depressie, minderwaardigheid, niet gewenst voelen
- gevoelens van diep verdriet, verlies, alleen-voelen
- gevoelens van hier op Aarde niet willen of kunnen zijn
- Medicijn- of middelengebruik van ouders
- Verslaving
- Gewichtsproblemen
- Hechtingsproblematiek en  relatieproblemen
- Slechte band met moeder of ouders
- traumatische bevalling van jouwzelf. (en)jouw kindje of een voorouder
- Abortus of miskraam 
- Voorouders die een kindje verloren hebben
- 'alles al geprobeerd, maar niets helpt'
- Als je voelt dat je bij deze dag wilt zijn


Zowel Live in een groep als ONLINE te ervaren - persoonlijk op jou afgestemd.

Iedere DNA-helingsdag is volledig afgestemd en Uniek qua inhoud en in licht-frequentie. Het biedt aan jou de kans om vaker te kunnen komen als je wilt en de DNA-heling steeds op een dieper level te laten binnenkomen. 

DNA-Erbkrankheit-888x500.jpg
directe communicatie1.jpg
dna_body.jpg

Message of the Healing Team Starpeople - boodschap van het Sterrenras-team van Helers:

'We want to present us to you. You know us as Lionpeople, felines, immortal masters, dolphins whales and starbeings fromout the Intergalactical Federation involved with planetarian health and individual well-being.
We come to you to facilitate on healing-practices in colloboration with the heart of the Ones who feel compassionate to come.

Dear Ones, it is Time tot heal your innermost wounds caused by all kinds of matter. This is because it is time to step into new knowledge and new paradigms of Reality. Collectively the light-vibration has been highly increased.


Those with wounds,  secrets to hold and secluded issues from the heart suffer a great deal because those frequencies can no longer be held inside the body-realm without feeling sick and miserable. 
We have always, for eons of Time guarded Mankind and its foremost purpose that is three-folded: to Evolve,  to wake-up from Illusions and to Experience. You are waking up now to a much more broader reality where deep heartfelt longings surface and start to blossom. Be the Free One that you already Are. Come to this realisation.


With this we facilitate you. Some of us repair tissue, some of us give healing insights; we all have our special abilities. We want to Awake you to your callings. And for you to be able to let go the old patterns and step into new paradigms of the One we would like to offer some help.'
 


Eerstvolgende DNA Helings- en Activatie-dag:  Zondag 31 maart 2024 
Thema: DNA-Heling van het Prenatale geheugen en Geboortetrauma
 

Zondag 31 maart is er een DNA- Helingsdag dat gaat over het wegnemen van (oer-)oude blokkades & trauma op het gebied van het Prenatale geheugen en geboortetrauma. Van jou en dat van je voorouders en in het collectieve veld van bewustzijn.

DNA HELING & DNA ACTIVATIE op het gebied van:
Ervaringen huidige leven en vorige levens
Ballast dat je met je meedraagt vanuit DNA en Voorouders
Ballast dat je met je meedraagt vanuit het Collectieve veld

Werkwijze
Je ligt comfortabel op een dikke mat. Desgewenst kun je ook op een stoel zitten. Er zijn 3 sessies op deze dag waarbij we steeds meer lagen afpellen, resetten en helen.
Vanuit diepe theta-meditatie, wordt je liefdevol en krachtig teruggebracht naar jouw oorspronkelijke staat van Zijn. Dit heeft invloed op jouw hersenen, je bewustzijn en je energetische veld. Diepliggende patronen worden naar het Licht gebracht en hierdoor kan genezing en verlichting worden Ervaren. Het healingteam metverschillende meesters van Licht en Starpeople zijn aanwezig op deze Helingsdag om heling en genezing te faciliteren.

Inhoud o.a.
* Heling van geboortetrauma van jouwzelf tot in vele generaties
* Prenataal geheugen wordt schoongewassen
* Heling van het hart en van de Mind
* Het sluiten van energetische lekkages en patronen die van oorsprong niet bij jou thuishoren
* Het opsporen van oude blokkades en behandelen van de bron-oorzaken
* Inzicht in voorouderlijke lijnen en oorzaken en gevolgen
* Opschoning en Reset van DNA
* Harmonisatie en herstel

 

Praktische informatie

Tijd: 9.45 - 17.00 uur / Inloop vanaf 9.30u.  Aanwezig om 9.45 u. We beginnen om 10 uur!
Lokatie: Crystal Owl , Sneek

Bijdrage: 125 euro  incl. koffie/thee/ versnaperingen/ soep en btw


Recensies deelnemers LIVE bijeenkomst DNA Helingsdag

'Van de DNA-helingdag neem ik zeker ook dankbaarheid en verwondering mee.

Ik was geraakt door de enorme intensiteit en concentratie waarin iedereen in dat laatste ´blokje´bezig was voor zichzelf en tegelijkertijd ook in, of voor het geheel. In alle turmoil en nu en dan grenzend aan waanzin, voelde ik me gek genoeg - of misschien helemaal niet zo gek -

sterk verbonden met alle groepsdeelnemers met z´n allen een soort living machine geworden. Stampend, blazend, kakelend en razend en dan weer even rustiger vaarwater met purpose! al zou ik die niet 1,2,3 onder woorden kunnen brengen.

Geraakt ook, door de ellenlange, verrukkelijke litanie van menselijk tekort die verrassend genoeg door de herhalingen, verschillende belichtingen

snel, nog sneller voorgelezen.. dat geeft naast urgentie en ernst ook relativering'. - Betty


'Op mijn 49ste is darmkanker met uitzaaiingen naar de lymfeklieren bij mij geconstateerd. Zonder behandeling gaf de internist mij nog een jaar te leven. Toch besloot ik om na vier dagen met de chemotherapie te stoppen. Het beviel mij erg slecht en ik maakte liever nog wat van mijn leven. EekeSjoukje bood na dit besluit van mij de mogelijkheid van online DNA-heling. Ik verwachtte er niets van, maar ik vond het niet duur en baat het niet dan schaadt het niet was mijn redenering. Ik kon echter duidelijk merken dat er van Gene Zijde aan mij werd gewerkt en ik werd helemaal in mijn kracht gezet, in slechts één dag. Mijn constante vermoeidheid was na die dag helemaal verdwenen. Na een week begon de vermoeidheid echter wel terug te komen. Ik ben toen De Helende Reis van Brandon Bays als traumaheling gaan volgen en heb een live DNA-heling, die eveneens indrukwekkend was, en nog meer online DNA-helingen gedaan bij EekeSjoukje. Tevens ben ik een homeopathische behandeling begonnen.
Al met al heb ik het afgelopen halfjaar ruim voldoende energie gehad om de dagen door te komen en uit de PET/CT-scan is tot verbazing van de oncologen gebleken dat de tumor kleiner is geworden en de uitzaaiingen minder groot. Ik ben ervan overtuigd, dat de DNA-helingen hier wezenlijk aan hebben bijgedragen.' - Simon Terpstra


' Een diep gevoel van dankbaarheid & respect voor de zorgvuldige, krachtige en liefdevolle begeleiding van Crystal Owl, is wat me bij blijft na deze helingsdag. Energetisch voel ik vele malen lichter en in afgelopen tijd  heb ik allerlei verschuivingen en transformaties bemerkt in mijn persoonlijke beleving en in mensen en systemen om me heen. Aho.' - Chantal


' De DNA-helingsdag bestond voor mij uit diepe inzichten, herkenning van patronen en een gevoel van weer op de juiste plek in mezelf zijn. De inhoud en de sfeer voegde hier allemaal aan toe, maar eigenlijk doen woorden tekort aan de ervaring, het is méér dan te beschrijven valt.' - Anoniem

' Hoe vang ik in woorden wat een DNA-heling doet? Het is magisch, helend en voorbij het aardse begrip. EekeSjoukje is een krachtig, kristalhelder en liefdevol kanaal, waarmee sterrenrassen samenwerken om heling in de diepste lagen van ons wezen mogelijk te maken in deze bijzondere tijd van transformatie. In de veilige setting die EekeSjoukje creëert, kon ik me onvoorwaardelijk overgeven om in dankbaarheid los te laten en te ontvangen wat voor mij aan de orde was. Een beleving die niet in woorden te vatten is en 'simpelweg' ervaren mocht worden'. - Monique Teggelove

' Het was een magische dag waar veel gebeurd is. Dit was ook direct lichamelijk merkbaar, het gevoel dat er een last van je schouders is. Er is een gemoedelijke en warme sfeer waardoor je je gelijk op je gemak voelt. Ik ben heel dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken. er gebeuren zoveel
mooie dingen die niet in woorden te beschrijven zijn maar die je wel kunt voelen'. - Rosanne

' De helingsdag van afgelopen zondag met heling in de lijnen van vele voorouders was een indrukwekkende en bijzondere ervaring. Met name door de theta healing en de diepgaande ceremonie. Het is eigenlijk niet goed in woorden te vatten. Heel veel dank voor deze ervaring en transformatie met opschoning, heling en DNA-activatie.' - Boudewijn de Vries

' De healingsdag bij EekeSjoukje heb ik als een groots wonderschoon cadeau ervaren die ik in grote dankbaarheid omarm en ontvang. EekeSjoukje verstaat de kunst om alles tot in de puntjes voor te bereiden en te verzorgen. Niet alleen de healing op zich maar ook de verzorging daaromheen. Ze is zeer kundig in het overbrengen van de teachings, in het begeleiden van de healing en de deelnemers. De muziek die ze laat klinken , de klankschalen, de gong en de drum maken het tot een prachtige en helende spirituele reis door dimensies en door de tijden. Aan alles is zo duidelijk voelbaar dat ze zo helder als kristal de boodschappen uit andere dimensies mag doorgeven op haar eigen unieke en liefdevolle manier.
Daardoor gebeurt precies dat wat er nodig is'. - Baukje Mulder

 

' Geweldig, een dag vol rituelen waar familiesystemen worden geheeld. Meer dan dat ik had verwacht. Ongelofelijk hoeveel thema's in één dag kunnen worden afgerond en afgehecht.'Een dag waar niet alleen ik baat bij heb, maar waar velen positief door worden beinvloed. Voor mij is dit licht brengen in de wereld, dit is meewerken aan die andere wereld te bouwen, die wereld vol liefde en licht waar we, denk ik, allemaal naar verlangen. Mijn hele bloedlijn, niet alleen ik, verleden heden toekomst zijn in het licht geplaatst. Wauw, diep onder de indruk en vol nieuwe inzichten, ontmoetingen en ervaringen. Dankjwel EekeSjoukje voor een bijzonder rijke dag, jij geeft krachtige rituelen met prachtige helpers, je bent een uitermate vriendelijke gastvrouw en kundige therapeut en lichtwerker. De moderne sjamanka.'- Caroline Pranger

' Door deze prachtige dag ben ik nog meer doordrongen van het belang van zelf voortdurend afgestemd te zijn op mijn innerlijke licht en liefde, voor mijzelf én voor allen om me heen.' - Adri

' Een energetische en fysieke opschoning voelde ik in de dagen die erna kwamen. De dag zelf vond ik in 1 woord: groots!
Iedere keer als ik bij jouw ceremonies aanwezig ben voelt het zo fijn en ga ik gesterkt en vol liefde en dankbaarheid weer naar huis.' - Els Bontes


ONLINE DNA-Helings en Activatie-dag door Starpeople

De DNA -helingsdag door Starpeople is ook Online op afstand te volgen. Dit kan op een tijdstip plaatsvinden dat jou goed uitkomt. Het liefst wanneer je er de hele dag de tijd voor hebt en in rust en stilte kunt zijn. Lees hier meer.
 

Recensies Online DNA heling:
' Mijn 2e DNA healings dag heb ik thuis gedaan. Een andere ervaring en ook veel overeenkomsten.
Ik had mijn eigen nestje gemaakt in mijn sessie ruimte, met kaarsjes, mogelijkheden om de zitten of liggen en mp3's van EekeSjoukje bij de hand.
Ik heb het programma qua aanvangstijden van de sessies gevolgd maar tussendoor mijn eigen tijd ingevuld, een voordeel van thuis. Niets doen, veel gapen, naar door EekeSjoukje geselecteerde muziek luisteren (goed geregeld!), dansen, yoga, schrijven, wat eten/drinken, en op naar de volgende sessie. De stem van EekeSjoukje via een audio opname deed me net zoveel als live. En ik voelde me ook zeker verbonden met de groep. 
Opnieuw een mooie ervaring waarbij ik aan het eind gewiegd werd door iets/iemand buiten mij. Heel apart.
Na de eerste DNA- (live-)dag voelde ik me een week lang heel licht en vrij. Na deze tweede DNA healings dag was ik heel moe, en uit mijn ritme. Een hele andere uitwerking had het op mij.'
Trudie Huitema

' De enorme fysieke pijn die ik dagelijks ervaar was op een toppunt voordat ik begon met de DNAheling.
Ik heb er echt een dag voor mezelf van gemaakt. Sommige thema's kwamen echt enorm binnen andere waarvan ik had verwacht er gevoelig voor te zijn helemaal niet dat vond ik wel opvallend. De dag erna was de pijn veel minder. Ik houd een slag om de arm maar ik geloof echt dat het veel beter is nu.'
Wendy


 


 

bottom of page