top of page

DNA- Helingsdag door Starpeople
Kosmische uitlijning - liefdevol- krachtig- verlichting van pijn- een nieuw begin

Een 'team' van Lichtmeesters-genezers faciliteert deze dagen van HELING door Starpeople. Het is een team die zich kan laten zien aan je vooral als je je in de theta-staat bevindt en het kan zeer merkbaar zijn dat er met je gewerkt wordt.
Het zijn de onsterfelijke meesters (Amartya-meesters, wizzars, grote leraren vanuit de aboriginal- gemeenschappen op Aarde en de Witte broederschap) en de sterrenrassen waaronder de Lionp
eople, Naga's, de cosmic Whales & Dolphins from Sirius, Intergalactical federation-members en de Mantis-starrace die experts zijn in het werken met DNA die zich gecommiteerd hebben aan het ondersteunen van deze prachtige helingsdagen.
Hieronder lees je hun welkomswoord. Wees welkom om een DNA-helingsdag zelf te ervaren, wat het ook is waar jij mee zit.


 

 

 


 

 


DNA- Heling- & Activatie- dagen door Starpeople in 2023:

 

Zondag 3 september 9.45 u. - 17.00 uur - DNA-heling van (oer-)oude blokkades & patronen


Thema: DNA-Heling van (oer-)oude blokkades & trauma vanuit DNA Voorouders, vorige levens en eigen huidige Leven op het gebied van :
- Opstaan in je eigen Grootsheid
- Macht
- Leiderschap
- Spiritualiteit en het benutten van al jouw capaciteiten
- Seksualiteit en Tantra
- Sacred Feminine energy
- Sacred Masculine
energy

Lokatie: Zijn-Plek, Katlijk vlakbij Heerenveen
 

Zowel Live in een groep als ONLINE te ervaren - persoonlijk op jou afgestemd.
Iedere DNA-helingsdag is volledig afgestemd en Uniek qua inhoud en in licht-frequentie. Het biedt aan jou de kans om vaker te kunnen komen als je wilt en de DNA-heling steeds op een dieper level te laten binnenkomen. 

DNA-Erbkrankheit-888x500.jpg
directe communicatie1.jpg
dna_body.jpg

'We want to present us to you. You know us as Lionpeople, felines, immortal masters, dolphins whales and starbeings fromout the Intergalactical Federation involved with planetarian health and individual well-being.
We come to you to facilitate on healing-practices in colloboration with the heart of the Ones who feel compassionate to come.

Dear Ones, it is Time tot heal your innermost wounds caused by all kinds of matter. This is because it is time to step into new knowledge and new paradigms of Reality. Collectively the light-vibration has been highly increased.


Those with wounds,  secrets to hold and secluded issues from the heart suffer a great deal because those frequencies can no longer be held inside the body-realm without feeling sick and miserable. 
We have always, for eons of Time guarded Mankind and its foremost purpose that is three-folded: to Evolve,  to wake-up from Illusions and to Experience. You are waking up now to a much more broader reality where deep heartfelt longings surface and start to blossom. Be the Free One that you already Are. Come to this realisation.


With this we facilitate you. Some of us repair tissue, some of us give healing insights; we all have our special abilities. We want to Awake you to your callings. And for you to be able to let go the old patterns and step into new paradigms of the One we would like to offer some help.'
 


Eerstvolgende DNA Helings- en Activatie-dag:  Zondag 3 september 2023 
Thema: DNA-Heling van (oer-)oude blokkades & trauma vanuit DNA & Voorouders, Ervaringen vorige levens en huidige Leven
 

Zondag 3 september is er een DNA- heling- en activatiedag dat gaat over het wegnemen van (oer-)oude blokkades & trauma.
Van jou en dat van je voorouders en in het collectieve veld van bewustzijn.
Vreugde en liefde beleven, gezond zijn, oorspronkelijke bron-kennis, het in álle situaties kunnen opnemen van leiderschap, het kunnen Léven van je spiritualiteit en het staan in je kracht & macht etc. Het behoort tot jouw geboorte-recht!
Het is tijd om THUIS te komen in jezelf.

Met jouw DNA en synapsen van de hersenen wordt gewerkt dat het mogelijk maakt om
diepgaande patronen te wijzigen.
Een healingteam van veel verschillende meesters van Licht en Sterrewezens zijn aanwezig op deze Helingsdag om heling en genezing te faciliteren.


Inhoud oa.

* Heling van trauma van jouwzelf tot in vele generaties
* Heling van het hart en van de Mind

* Het sluiten van energetische lekkages en energie vergende patronen die van oorsprong niet bij jou thuishoren
* Het opsporen van oude blokkades en behandelen van de bron-oorzaken
* Inzicht in voorouderlijke lijnen en oorzaken en gevolgen
* Opschoning en Reset van DNA
* Harmonisatie en herstel


Praktische informatie

Tijd: 9.45 - 17 uur / Inloop vanaf 9.30u.  Aanwezig om 9.45 u. We beginnen om 10 uur!
Lokatie: Zijn-plek Bisschoplaan 12 Katlijk (nabij Heerenveen)

Bijdrage: 125 euro  incl. koffie/thee/ uitgebreide Lunch en btw
 


Recensies deelnemers LIVE bijeenkomst DNA Helingsdag

' Een diep gevoel van dankbaarheid & respect voor de zorgvuldige, krachtige en liefdevolle begeleiding van Crystal Owl, is wat me bij blijft na deze helingsdag. Energetisch voel ik vele malen lichter en in afgelopen tijd  heb ik allerlei verschuivingen en transformaties bemerkt in mijn persoonlijke beleving en in mensen en systemen om me heen. Aho.' - Chantal


' De DNA-helingsdag bestond voor mij uit diepe inzichten, herkenning van patronen en een gevoel van weer op de juiste plek in mezelf zijn. De inhoud en de sfeer voegde hier allemaal aan toe, maar eigenlijk doen woorden tekort aan de ervaring, het is méér dan te beschrijven valt.' - Anoniem

' Hoe vang ik in woorden wat een DNA-heling doet? Het is magisch, helend en voorbij het aardse begrip. EekeSjoukje is een krachtig, kristalhelder en liefdevol kanaal, waarmee sterrenrassen samenwerken om heling in de diepste lagen van ons wezen mogelijk te maken in deze bijzondere tijd van transformatie. In de veilige setting die EekeSjoukje creëert, kon ik me onvoorwaardelijk overgeven om in dankbaarheid los te laten en te ontvangen wat voor mij aan de orde was. Een beleving die niet in woorden te vatten is en 'simpelweg' ervaren mocht worden'. - Monique Teggelove

' Het was een magische dag waar veel gebeurd is. Dit was ook direct lichamelijk merkbaar, het gevoel dat er een last van je schouders is. Er is een gemoedelijke en warme sfeer waardoor je je gelijk op je gemak voelt. Ik ben heel dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken. er gebeuren zoveel
mooie dingen die niet in woorden te beschrijven zijn maar die je wel kunt voelen'. - Rosanne

' De helingsdag van afgelopen zondag met heling in de lijnen van vele voorouders was een indrukwekkende en bijzondere ervaring. Met name door de theta healing en de diepgaande ceremonie. Het is eigenlijk niet goed in woorden te vatten. Heel veel dank voor deze ervaring en transformatie met opschoning, heling en DNA-activatie.' - Boudewijn de Vries

' De healingsdag bij EekeSjoukje heb ik als een groots wonderschoon cadeau ervaren die ik in grote dankbaarheid omarm en ontvang. EekeSjoukje verstaat de kunst om alles tot in de puntjes voor te bereiden en te verzorgen. Niet alleen de healing op zich maar ook de verzorging daaromheen. Ze is zeer kundig in het overbrengen van de teachings, in het begeleiden van de healing en de deelnemers. De muziek die ze laat klinken , de klankschalen, de gong en de drum maken het tot een prachtige en helende spirituele reis door dimensies en door de tijden. Aan alles is zo duidelijk voelbaar dat ze zo helder als kristal de boodschappen uit andere dimensies mag doorgeven op haar eigen unieke en liefdevolle manier.
Daardoor gebeurt precies dat wat er nodig is'. - Baukje Mulder

 

' Geweldig, een dag vol rituelen waar familiesystemen worden geheeld. Meer dan dat ik had verwacht. Ongelofelijk hoeveel thema's in één dag kunnen worden afgerond en afgehecht.'Een dag waar niet alleen ik baat bij heb, maar waar velen positief door worden beinvloed. Voor mij is dit licht brengen in de wereld, dit is meewerken aan die andere wereld te bouwen, die wereld vol liefde en licht waar we, denk ik, allemaal naar verlangen. Mijn hele bloedlijn, niet alleen ik, verleden heden toekomst zijn in het licht geplaatst. Wauw, diep onder de indruk en vol nieuwe inzichten, ontmoetingen en ervaringen. Dankjwel EekeSjoukje voor een bijzonder rijke dag, jij geeft krachtige rituelen met prachtige helpers, je bent een uitermate vriendelijke gastvrouw en kundige therapeut en lichtwerker. De moderne sjamanka.'- Caroline Pranger

' Door deze prachtige dag ben ik nog meer doordrongen van het belang van zelf voortdurend afgestemd te zijn op mijn innerlijke licht en liefde, voor mijzelf én voor allen om me heen.' - Adri

' Een energetische en fysieke opschoning voelde ik in de dagen die erna kwamen. De dag zelf vond ik in 1 woord: groots!
Iedere keer als ik bij jouw ceremonies aanwezig ben voelt het zo fijn en ga ik gesterkt en vol liefde en dankbaarheid weer naar huis.' - Els Bontes


ONLINE DNA-Helings en Activatie-dag door Starpeople

De DNA -helingsdag door Starpeople is ook Online op afstand te volgen. Dit kan op een tijdstip plaatsvinden dat jou goed uitkomt. Het liefst wanneer je er de hele dag de tijd voor hebt en in rust en stilte kunt zijn. Lees hier meer.
 

Recensies Online DNA heling:
' Mijn 2e DNA healings dag heb ik thuis gedaan. Een andere ervaring en ook veel overeenkomsten.
Ik had mijn eigen nestje gemaakt in mijn sessie ruimte, met kaarsjes, mogelijkheden om de zitten of liggen en mp3's van EekeSjoukje bij de hand.
Ik heb het programma qua aanvangstijden van de sessies gevolgd maar tussendoor mijn eigen tijd ingevuld, een voordeel van thuis. Niets doen, veel gapen, naar door EekeSjoukje geselecteerde muziek luisteren (goed geregeld!), dansen, yoga, schrijven, wat eten/drinken, en op naar de volgende sessie. De stem van EekeSjoukje via een audio opname deed me net zoveel als live. En ik voelde me ook zeker verbonden met de groep. 
Opnieuw een mooie ervaring waarbij ik aan het eind gewiegd werd door iets/iemand buiten mij. Heel apart.
Na de eerste DNA- (live-)dag voelde ik me een week lang heel licht en vrij. Na deze tweede DNA healings dag was ik heel moe, en uit mijn ritme. Een hele andere uitwerking had het op mij.'
Trudie Huitema

' De enorme fysieke pijn die ik dagelijks ervaar was op een toppunt voordat ik begon met de DNAheling.
Ik heb er echt een dag voor mezelf van gemaakt. Sommige thema's kwamen echt enorm binnen andere waarvan ik had verwacht er gevoelig voor te zijn helemaal niet dat vond ik wel opvallend. De dag erna was de pijn veel minder. Ik houd een slag om de arm maar ik geloof echt dat het veel beter is nu.'
Wendy


 


 

bottom of page