Shambala Crystal Heart Teachings

groep Eagle's Eye

 

 

 

 

Start januari 2022
 

We bevinden ons middenin een belangrijke Tijd die door de Ouden met kennis 'the great Awakening' wordt genoemd. 
Een tijd van Enlightenment, Verlichting. Niet alleen Verlichting van de Mensheid vindt plaats maar ook van de Aarde zelf, het Universum en al het Leven. Wat dit betekent en hoe dit kan heeft met zaken te maken waar de sjamanen en leiders van oorspronkelijke (aboriginal)-culturen van over de gehele wereld altijd al weet van hebben gehad.
De huidige wetenschap is nog maar heel jong relatief gezien en komt geleidelijk aan achter dezelfde ontdekkingen die sinds jaar en dag door Zieners, Sjamanen en Wizzars al worden bereisd en geconstateerd.
De profetie van deze tijd houdt in dat grote groepen mensen wakker worden zichzelf gaan her-inneren en hun persoonlijke spirituele Purpose gaan Leven op zo'n manier dat er een grote beweging van heling en Eenwording gaat ontstaan op Aarde. 
Volgens de wizzars is de strijd al gestreden en gewonnen en ook in de profetieen wordt beschreven dat Tijden van Unity en Equality (eenheid en gelijkheid) bewaarheid worden.

Wakker worden in wie je Bent van Oorsprong
In deze tijd van chaos, onthullingen, sterke uiteenlopende meningen en discussie worden we naar onszelf toegebracht.
Het is van een groot belang dat wij Wakker worden in wie wij werkelijk zijn, wat het betekent om mens te zijn, hoe in harmonie vrede liefde en gezondheid te komen met onszelf en alles om ons heen.
De Shambala Crystal Heart Teachings zijn precies hier op gericht. Vanuit beproefde kennis en kunde krijg je de Kennis Informatie en Ceremonies aangereikt waardoor wakker worden en in hoger bewustzijn stappen een feit wordt.

Shambala Crystal Heart Teachings

De Shambala Crystal Heart Teachings bestaan uit unieke Kennis-overdracht, Oefeningen Ceremonie en Initiaties. Doorgegeven vanuit de Wijsheid van de wizzars. de Witte Broederschap en Chief Dancing Thunder .


De mensen van de groep van de Zon, de Maan, de Heilige Berg, Crystal Star en Diamond Sun zijn je voorgegaan. Eén woord blijft terugkomen als reactie op deze teachings en dat is: Thuiskomen.|

Deze Teachings brengen je letterlijk terug in 1 lijn met jezelf en met het kristallen hart bewustzijn. Deze beweging zorgt ervoor dat je terugkomt bij je eigen Oorspronkelijkheid en dat wat Is.

Dat wat niet meer klopt in je leven of nooit waar is geweest zal gaan transformeren. Je voelt meer rust, vrede, balans en vreugde daardoor.

Je bent in staat je de kennis en de geschenken te herinneren die sinds lange tijd in je liggen opgeslagen. De Teachings bieden deze mogelijkheid tot her-inneren en openen je diep van binnen.


Onze opvoeding en socialisatie hebben veelal gecreëerd dat we ons niet helder kunnen herinneren wie wij zijn, wat we hier doen en wat onze vermogens zijn. We zijn meestal niet (h)erkend en bekrachtigd in wie wij werkelijk zijn simpelweg omdat ouders en leraren het ook niet wisten. Daardoor zijn we niet volledig geopend en verbonden met wie wij vanuit onze Totaliteit zijn. 

Kan iedereen deze Teachings volgen?

De Shambala Crystal Heart Teachings zijn zo opgezet dat iedereen ze kan volgen ook al heb je geen directe ervaring met Meditatie, Ceremonies of Droomwerk/ Droomreizen. Je gebruikt intentie en perceptie van nature en dit zijn precies de vaardigheden die we gaan benutten en bewuster gaan maken.

Naast spiritueel gericht zijn deze Teachings ook heel praktisch zodat je het in jouw dagelijks leven kunt integreren.

Tijdens deze dagen wordt er veel beproefde Wijsheid en Kennis gedeeld en er zijn Ceremonies waarbij we de sjamanendrum gebruiken die je helpt bij het droomreizen.


Praktisch Groep Eagle's Eye
Er zijn 6 bijeenkomsten van 2 dagen (vrijdags & zaterdags)
Vrijdags 10- 21.00 uur en Zaterdags 10.00- 17.00 uur

Startdatum: Januari 2022


nb. Mocht je een bepaald weekend echt niet kunnen dan kun je dat doorgeven en dan nemen we dat mee in de planning.
Bij de eerste bijeenkomst worden de data vastgesteld.
Locatie: Crystal Owl, de Bourbonstraat 54 Sneek
Bijdrage: inclusief koffie thee en versnaperingen 2x lunch en 1x diner, map met informatie en spirituele tools 333 euro per weekend / incl. 21%btw

Kennismakingsgesprek en Ervaringsdag zodat je kunt Ervaren of deze Teachings nu voor jou bedoeld zijn 
Mocht je belangstelling voor de Teachings hebben geef je dan op voor een gratis kennismakingsgesprek.
Of kom naar een Ervaringsdag. Dit is een losstaande dag met ceremonies in lijn met de Shambala Crystal Heart Teachings
Er zijn 2 mogelijkheden nog in Oktober: Vrijdag 16 of Zondag 18 Oktober 10-17u.
Meer info: https://www.crystal-owl.com/tussenteachings
 

 

 

 

 


Reacties van deelnemers

- ' Dit is werkelijk onbetaalbaar' (BV)

- ' Er is een licht in mij van binnen opengegaan. Ik ben veel blijer en het leed in de wereld raakt me veel minder dan vroeger. Ook is er iets gebeurd met mijn creativiteit en mijn expressie. Ik schilder en zing  weer terwijl ik dat vroeger niet kon en durfde.' (GG) 


- ' Eindelijk..ik heb zolang gezocht naar een antwoord en een afspiegeling van dat wat ik weet maar niet onder woorden kon brengen. Dit is het' (AT)

- ' Ik ben thuisgkomen en ik voel me zo dankbaar!' JM


- ' Dit is Thuiskomen. een ander woord kan ik niet bedenken' (HB)


- ' Jij spreekt de taal van mijn hart. Ik word Wakker zo voelt het' (OR)

- ' Ik heb het eerste jaar gevolgd en kon door omstandigheden het 2e jaar niet volgen. Maar ik heb er nog steeds zoveel aan! Nog steeds gebruik ik de Runes en de ervaringen die ik heb opgeschreven. De Teachings en dat wat je hebt doorgegeven heeft me verrijkt en enorm gesteund in waar ik doorheen ging en nog steeds ga.' (MT)


- ' Mensen zeggen dat ik veranderd ben, hoe ik loop en hoe ik doe. Dat had ik niet eens zo in de gaten maar het klopt. Ik verander langzaam in mijzelf haha.' (MH)


Recensies

' EekeSjoukje weet op een mooie en liefdevolle manier haar Teachings van oeroude kennis over te brengen. Haar Teachings hebben mij veel gebracht. Ik ben meer en meer mijn Purpose gaan leven en heb daardoor een dieper vertrouwen gekregen in de ongekende werelden die zijn opengegaan. Een Waar en Wezenlijk Thuiskomen.

Zo heb ik dit ervaren. Mijn hart maakte bij iedere Teaching opnieuw een sprongetje. Wat een vreugde is dit, ik ervaar nog dagelijks de dankbaarheid hiervoor.

Het is fantastisch om je werkelijk te Her-Inneren en wakker te worden in een veel groter Bewust-Zijn.

Ik kan deze Teachings van harte aanbevelen, er gaan werelden voor je open, dat wens ik iedereen toe!'

- Orika Riphagen- 


' De teachings hebben mijn leven verrijkt op een liefdevolle pure ongekende wijze!'
- Tineke Alberts- 

' De Teachings hebben mij meer helderheid gebracht, veel meer rust in mijzelf en het mens zijn, met al z'n fratsen, beter te snappen en er lichter mee om te gaan. Gaandeweg ontdek ik meer en meer wat ik hier te doen heb'.
- Marran Helder-

diamant2.jpg