top of page

 

Shambala Crystal Heart Teachings

groep Crystal Dragon

 

 

 

 

​Start begin 2024: geef hier je belangstelling alvast aan
 

We bevinden ons middenin een belangrijke Tijd die door de Ouden met kennis 'the great Awakening' wordt genoemd. 
Een tijd van Enlightenment, Verlichting. Niet alleen Verlichting van de Mensheid vindt plaats maar ook van de Aarde zelf, het Universum en al het Leven. Wat dit betekent en hoe dit kan heeft met zaken te maken waar de sjamanen en leiders van oorspronkelijke (aboriginal)-culturen van over de gehele wereld altijd al weet van hebben gehad.
De huidige wetenschap is nog maar heel jong relatief gezien en komt geleidelijk aan achter dezelfde ontdekkingen die sinds jaar en dag door Zieners, Sjamanen en Wizzars al worden bereisd en geconstateerd.
De profetie van deze tijd houdt in dat grote groepen mensen wakker worden zichzelf gaan her-inneren en hun persoonlijke spirituele Purpose gaan Leven op zo'n manier dat er een grote beweging van heling en Eenwording gaat ontstaan op Aarde. 
Volgens de wizzars is de strijd al gestreden en gewonnen en ook in de profetieen wordt beschreven dat Tijden van Unity en Equality (eenheid en gelijkheid) bewaarheid worden.

Wakker worden in wie je Bent van Oorsprong
In deze tijd van chaos, onthullingen, sterke uiteenlopende meningen en discussie worden we naar onszelf toegebracht.
Het is van een groot belang dat wij Wakker worden in wie wij werkelijk zijn, wat het betekent om mens te zijn, hoe in harmonie vrede liefde en gezondheid te komen met onszelf en alles om ons heen.
De Shambala Crystal Heart Teachings zijn precies hier op gericht. Vanuit beproefde kennis en kunde krijg je de Kennis Informatie en Ceremonies aangereikt waardoor wakker worden en in hoger bewustzijn stappen een feit wordt.

Shambala Crystal Heart Teachings

De Shambala Crystal Heart Teachings bestaan uit unieke Kennis-overdracht, Oefeningen Ceremonie en Initiaties. Doorgegeven vanuit de Wijsheid van de wizzars. de Witte Broederschap en Chief Dancing Thunder .


De mensen van de groep van de Zon, de Maan, de Heilige Berg, Crystal Star, Diamond Sun en Eagle Eye zijn je voorgegaan.
Eén woord blijft terugkomen als reactie op deze teachings en dat is: Thuiskomen.|

Deze Teachings brengen je letterlijk terug in 1 lijn met jezelf en met het kristallen hart bewustzijn. Deze beweging zorgt ervoor dat je terugkomt bij je eigen Oorspronkelijkheid en dat wat Is.

Dat wat niet meer klopt in je leven of nooit waar is geweest zal gaan transformeren. Je voelt meer rust, vrede, balans en vreugde daardoor.

Je bent in staat je de kennis en de geschenken te herinneren die sinds lange tijd in je liggen opgeslagen. De Teachings bieden deze mogelijkheid tot her-inneren en openen je diep van binnen.


Onze opvoeding en socialisatie hebben veelal gecreëerd dat we ons niet helder kunnen herinneren wie wij zijn, wat we hier doen en wat onze vermogens zijn. We zijn meestal niet (h)erkend en bekrachtigd in wie wij werkelijk zijn simpelweg omdat ouders en leraren het ook niet wisten. Daardoor zijn we niet volledig geopend en verbonden met wie wij vanuit onze Totaliteit zijn. 

Kan iedereen deze Teachings volgen?

De Shambala Crystal Heart Teachings zijn zo opgezet dat iedereen ze kan volgen ook al heb je geen directe ervaring met Meditatie, Ceremonies of Droomwerk/ Droomreizen. Je gebruikt intentie en perceptie van nature en dit zijn precies de vaardigheden die we gaan benutten en bewuster gaan maken.

Naast spiritueel gericht zijn deze Teachings ook heel praktisch zodat je het in jouw dagelijks leven kunt integreren.

Tijdens deze dagen wordt er veel beproefde Wijsheid en Kennis gedeeld en er zijn Ceremonies waarbij we de sjamanendrum gebruiken die je helpt bij het droomreizen.


Startdatum: februari 2024
De precieze data worden tzt bekend gemaakt


nb. Mocht je een bepaald weekend echt niet kunnen dan kun je dat doorgeven en dan nemen we dat mee in de planning.
Bij de eerste bijeenkomst worden de data vastgesteld.
Locatie: Crystal Owl, de Bourbonstraat 54 Sneek
Bijdrage: inclusief koffie thee en versnaperingen uitgebreide lunch, map met informatie en spirituele tools
366 euro per weekend / incl. 21% btw, over te maken per bank.

Kennismakingsgesprek 
Mocht je belangstelling voor de Teachings hebben maar een aantal vragen, twijfels of anderzins hebben dan kun je je ook opgeven voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit kan live of telefonisch/ Skype.


 

 

 

 

 


Reacties van deelnemers

- ' Dit is werkelijk onbetaalbaar' (BV)

- ' Er is een licht in mij van binnen opengegaan. Ik ben veel blijer en het leed in de wereld raakt me veel minder dan vroeger. Ook is er iets gebeurd met mijn creativiteit en mijn expressie. Ik schilder en zing  weer terwijl ik dat vroeger niet kon en durfde.' (GG) 


- ' Het gaat zo goed met mij. Het wordt steeds lichter van binnen, ik kan mezelf helpen en terugroepen naar mijn hart in plaats van dat ik steeds in de mind-energie zit. Eindelijk!' (AS)

- ' Eindelijk..ik heb zolang gezocht naar een antwoord en een afspiegeling van dat wat ik weet maar niet onder woorden kon brengen. Dit is het' (AT)

- ' Ik ben thuisgkomen en ik voel me zo dankbaar!' JM


- ' Dit is Thuiskomen. een ander woord kan ik niet bedenken' (HB)


- ' Jij spreekt de taal van mijn hart. Ik word Wakker zo voelt het' (OR)

- ' Ik heb het eerste jaar gevolgd en kon door omstandigheden het 2e jaar niet volgen. Maar ik heb er nog steeds zoveel aan! Nog steeds gebruik ik de Runes en de ervaringen die ik heb opgeschreven. De Teachings en dat wat je hebt doorgegeven heeft me verrijkt en enorm gesteund in waar ik doorheen ging en nog steeds ga.' (MT)


- ' Mensen zeggen dat ik veranderd ben, hoe ik loop en hoe ik doe. Dat had ik niet eens zo in de gaten maar het klopt. Ik verander langzaam in mijzelf haha.' (MH)


Recensies
 

' De teachings bij EekeSjoukje, Crystal Owl zijn niet zo makkelijk volledig in woorden te omschrijven. Het mag ervaren worden en bij je laten binnenkomen. Toch een poging met woorden.

De teachings zijn voor mij een aanreiking van diepe, universele, aloude wijsheid. Het is een pad met ongekende rijke lessen en teruggaan naar mijn werkelijke ZIJN. Er zijn prachtige oefeningen, reizen en bijzondere inzichten. Mind-blowing zou je kunnen zeggen. Met een dubbele betekenis, want het wegblazen van de mind is ook gewenst. Deze teachings gaan namelijk voorbij de mind.

Er is een innerlijk weten dat de teachings PUUR zijn en volledig uit de BRON komen. Je zou al deze lessen ook onderwezen zou kunnen krijgen van een oude, wijze sjamaan. Maar wat is het verschil? EekeSjoukje herbergt dezelfde wijsheid en is het kanaal vanuit de Bron van Alles dat Is. Ze brengt brede ervaringen, eye-openers en source-openers. En dat allemaal in de hoge frequentie van liefde en thuiskomen in de heilige teachingsruimte. Je zou het een warm spiritueel bad kunnen noemen waar wij in baden en waar iedereen gewoon mag ZIJN'.
- Boudewijn de Vries -

De Shambala crystal heart teaching bij Eeke Sjoukje hebben mij bewuster gemaakt en het heeft meer inzicht gegeven over hoe bijzonder alles met alles (het Al) is verbonden.

Een bron van waarheid en Liefde.

Hoe groots het onzichtbare is wat wel degelijk invloed heeft op ons bestaan hier in dit aardse leven.

Hoe we hier door EekeSjoukje haar professionele, heldere, en speelse manier begeleidt worden en ervaring mogen opdoen door tijdens begeleidings- meditaties dit te mogen ervaren.

Haar grote wijsheid brengt ze in eenvoudige taal, haar aandacht voor elk persoon in de groep is oprecht en ze helpt individueel als dat even nodig is als er bijvoorbeeld blokkades opspelen waar aan gewerkt mag worden.

Mooi opgebouwde lessen met veel kennis.

In een fijne sfeer en een kleine setting waar je je-Zelf mag Zijn en waar alles h(eerlijk) en goed is verzorgd, ook voor de inwendige mens; elke keer een heerlijk verzorgde biologische lunch, samen aan tafel met elkaar eten en elkaar op een andere manier leren kennen.

Ik heb mezelf weer meer mogen ont-wikkelen. Ik leef meer in balans, dichter bij mijzelf en voel me sterker.

​- Sytske Batteram-Postma -


' EekeSjoukje weet op een mooie en liefdevolle manier haar Teachings van oeroude kennis over te brengen. Haar Teachings hebben mij veel gebracht. Ik ben meer en meer mijn Purpose gaan leven en heb daardoor een dieper vertrouwen gekregen in de ongekende werelden die zijn opengegaan. Een Waar en Wezenlijk Thuiskomen.

Zo heb ik dit ervaren. Mijn hart maakte bij iedere Teaching opnieuw een sprongetje. Wat een vreugde is dit, ik ervaar nog dagelijks de dankbaarheid hiervoor.

Het is fantastisch om je werkelijk te Her-Inneren en wakker te worden in een veel groter Bewust-Zijn.

Ik kan deze Teachings van harte aanbevelen, er gaan werelden voor je open, dat wens ik iedereen toe!'

- Orika Riphagen- 


' De teachings hebben mijn leven verrijkt op een liefdevolle, pure en ongekende wijze!'
- Tineke Alberts- 

' De Teachings hebben mij meer helderheid gebracht, veel meer rust in mijzelf en het mens zijn, met al z'n fratsen, beter te snappen en er lichter mee om te gaan. Gaandeweg ontdek ik meer en meer wat ik hier te doen heb'.
- Marran Helder-

diamant2.jpg
bottom of page