Shambala Crystal Heart Teachings

Start: vrijdag 21 & zaterdag 22 februari 2020 

Shambala Crystal Heart Teachings

De Shambala Crystal Heart Teachings bevatten oeroude initiaties en Teachings; de puurheid ervan is voelbaar omdat ze stamt vanuit de One Source, de Bron van alles dat Is. De Teachings zorgen ervoor dat je je opnieuw en in een rechte lijn kunt verbinden met jouw pure staat van Zijn. 

De effecten hiervan vinden op een diep innerlijk niveau plaats en zijn zichtbaar en merkbaar. Deelnemers van vorige groepen geven aan dat ze meer grond ervaren, zijn thuis gekomen in zichzelf, passie en meer energie hebben, dat ze zelfvertrouwen hebben ontwikkeld, een diepe innerlijke rust ervaren en innerlijke heling beleven.
 

Doorgevingen vanuit de Witte Broederschap en Wizzars

De kennis en de inwijdingen van deze Teachings zijn me doorgegeven door Meesters van Licht ook wel meesters van Shambala genoemd met wie ik samenwerk. Zij hebben de inhoudelijke kennis en achtergronden van deze Teachings aan me geopenbaard en doen dit nog steeds. 
De Meesters van Shambala zijn leden van de Witte broederschap zoals White Eagle, Sanat Kumara en Wizzars, een groep menselijke wezens op Aarde die al eeuwenlang in hetzelfde fysieke lichaam verblijven. Door oeroude kennis en Alchemie toe te passen zijn zij hiertoe in staat. 
Wizzars zijn keepers van kennis vanuit de Oerbron en de bijeen-houders van onze Aarde. Ze hebben een duidelijke purpose waarom ze nog steeds in het fysieke lichaam verblijven. Dat dit mogelijk is geeft de wereld referentie aan wie wij als mensen wezenlijk zijn.
Shambala (ook wel Belovia, Belucha of Shangri-La genoemd) is een etherisch bewustzijnsveld en behoudt de kennis van het ‘begin der Tijden’.

Voor Wie zijn deze Teachings?

Voor diegene die zijn/ haar zielsmissie wil vinden en volgen. Voor diegene die wil ontwaken in wie zij/hij Is en niet Is. 
Voor diegene die verlangt naar heilige oeroude kennis, die weten dat zij weten maar niet precies weten wat en dit willen verdiepen en ervaren. Voor diegene die meer rust, harmonie, geluk, liefde en gezondheid, heling wenst.

Wat doen deze Teachings?
In de Teachings krijg je oorspronkelijke kennis overgedragen die veel thema's in jouw persoonlijke leven zullen verduidelijken. 
Je zult letterlijk meer licht (=kennis/initiatie vanuit de oorspronkelijkheid) gaan bevatten en hierdoor bewuster toegang kunnen hebben tot jouw oorspronkelijk Zijn. De praktische uitwerking hiervan kan zijn dat je gaat ervaren dat het leven beter 'klopt' voor je, dat er meer rust, gezondheid, vrede en zelfvertrouwen is in je leven.
Je zult in lijn komen met je oorspronkelijke zelf, wie je altijd al bent geweest voordat socialisatie en plaatjes van de buitenwereld grip op je kregen. Een reis door het hoger hart is het en je zult merken dat het oude zaken, pijnen, identificaties en ego-mind-stukken doet transformeren. 

Begeleiding
Je wordt gedragen in een Intentie-veld dat is uitgelijnd en opgezet speciaal voor deze groep en dit stelt je in staat om ook thuis en in de tussentijd verbonden te blijven met de inhoud.

Praktisch en Data
6 x 2,5 dagen ; Vrijdag 10.00-21.30 uur en Zaterdag: 10.00-17.00u. (Inloop vanaf 9.45u.)
Data: Start 24 & 25 januari 2020, 
Groepsgrootte: max. 12 deelnemers
Prijs: : €333,- per weekend, incl.  goed verzorgde maaltijden, koffie/thee/versnaperingen, mystieke tools, informatie-map
Lokatie: Crystal Owl,  Sneek


Er zijn tussenTeachings en lezing/ervaringsavonden waarin je kennis kunt maken met de inhoud van de Teachings. Meer info: zie Agenda.

© 2020 by Crystal White Owl- EekeSjoukje Roodvoets