top of page

Teachings Pad naar Meesterschap


 

 

 

 

 

 

De Teachings van het Pad naar Meesterschap hebben als bron mijn beste ervaringen vanuit verschillende Teachings en disciplines en via dat wat 'directe kennis' wordt genoemd; diepe wijsheden vanuit de Bron van alles dat Is en vanuit verlichte meesters verkregen. De Bron-kennis van deze Teachings werd vroeger in Mysteriescholen onderwezen, de initiaties waren heilig en voorbestemd voor enkelingen. We leven nu echter in een Tijd (de tijd van de nieuwe Zon ) waarin deze oer-oude kennis vrij wordt doorgegeven en steeds wordt verdiept.

Oude aboriginal-volkeren treden naar voren met hun heilige en geheim gehouden kennis, de Dalai Lama heeft de oeroude Kalachakra-teachings over Shambala beschikbaar gesteld voor het grote publiek, oer-oude geschriften en heilige voorwerpen worden herontdekt en overal ter wereld ontdekt men verborgen tempels (Guatemala/ Mexico bijv), grotten-stelsels (Vietnam/ Tibet etc.) en Pyramides (in Mexico en Bosnie bijv.) die met hun ontdekking de huidige geschiedschrijving tarten. 

Ook jij bent in staat om dieper in jezelf gelegen schatten te hervinden en te integreren. Hiermee nieuwe grond te vinden dat je in staat stelt in de flow van het leven te bewegen met gratie, gemak en vreugde.
Zonder dat we weer een nieuw spiritueel jasje aantrekken. Het gaat juist om af te leggen van dat wat we klaarblijkelijk niet blijken te Zijn. 
De Teachings van het Pad naar Meesterschap zijn hier op gericht. Dat je het zelf aan den lijve ervaart.
Het is mogelijk in deze Tijd 
dat we thuiskomen in ons ware Zijn en in ons weten wat we hier en nu te doen hebben.
Om te leven vanuit onze Waarheid en Vreugde.

 

 

Shambala Crystal Heart Teachings 1

De Shambala Crystal Heart Teachings bevatten oeroude initiaties en Teachings; de puurheid ervan is voelbaar omdat ze stamt vanuit de One Source, de Bron van alles dat Is.

De Teachings zorgen ervoor dat je je opnieuw en in een rechte lijn kunt verbinden met jouw pure staat van Zijn. De effecten hiervan vinden op een diep innerlijk niveau plaats en zijn zichtbaar en merkbaar.
Deelnemers van vorige groepen (de groep van de Zon & groep van de Maan) geven aan dat ze thuiskomen in zichzelf, meer passie en energie voelen in hun leven, dat ze op een diep niveau zelfvertrouwen voelen, een diepe innerlijke rust ervaren en innerlijke heling beleven.

Shambala Crystal Heart LongtermTeachings
Na het eerste deel van deze Teachingsserie is er ook een 2e, 3e en 4e jaar van Shambala Crystal Heart te volgen.
We gaan hier de persoonlijke verdieping in waarbij Ceremonies je uitlijnen met Spirituele Purpose & Spirituele fysieke Identiteit. Ervaring van vorige deelnemers laat zien dat de informatie nog meer levend en praktisch wordt en dat Purpose helder en toepasbaar wordt in je leven.
De transformatie die de ceremonies en teachings als effect hebben werken diep door in je Zijn en funktioneren binnen het dagelijks leven.

 

Pad van de Licht-Heler - 4x 2 daagse
Ceremonies en Teachings waarbij je vermogen om te helen opengaat en waarbij je spirituele vermogens ontwaken.

Je leert te ontdekken wat voor soort genezer je van nature Bent en je spirituele vermogens in te zetten.
Je leert nieuwe helingsmethodes kennen doorgegeven door sterrenrassen, de galactische federatie en meesters van Licht. Oeroude helingsmethodes komen opnieuwe naar voren en jouw oude meegenomen kennis ontsluit zich.

Pad van de Lichtheler LongtermTeachings
Verdieping op jouw pad van Multidimensionaal Lichtheler. Na het eerste jaar Pad van de Lichtheler is er de mogelijkheid  om Advanced teachings en Ceremonies te ontvangen die het ontwaken en rijpen verder doen veroorzaken.
 
Pad naar Prana Living - Licht leven
 
Het Pad naar Prana living is een pad van blissful living; leven vanuit gelukzaligheid.
Prana is een sanskriet woord en betekent net als Ki en Chi, levenskracht. Dat wat leven schenkt, dat wat in alles aanwezig is. Bronenergie, de energie vanuit de Bron van alles dat Is.Vanuit Prana Leven betekent vanuit moeiteloosheid en gratie kunnen leven. Kunnen meegaan met de flow van waar het Leven jou wil hebben.Vrij te worden van afhankelijkheden zoals voeding, eetpatronen, verslavingen, emotionele en mentale verwarring.In staat te zijn om van Prana te leven vergt een ommekeer op alle lagen in je Zijn: fysiek, emotioneel, mentaal en op levels voorbij het lichamelijke.Jouw fysieke lichaamscellen hebben zich te keren naar Prana,  het Licht. En dit betekent op een heel diep level er helemaal Zijn, er helemaal te willen zijn. In jouwzelf, in dit leven nu en op de Aarde.Je systeem is gewend aan een bepaald evenwicht qua voeding & drinken etc. dat je in een bepaalde modus houdt. Een modus van afhankelijkheid aan eten, aan gedachtes aan hoe, wanneer, waarom en wat te eten en misschien is deze afhankelijkheid nog wel het grootste 'obstakel' naar vrij Zijn, iets wat je ergens ook graag wilt misschien.Het proces om van Prana te kunnen leven is met recht een Pad.


Helende Handen - USUI Reiki
1 en 2 Initiatie
In deze Tijd wil ik graag mijn steentje bijdragen aan het initieren van Zelfheling. Met liefde geef ik de 1e (en ook 2e) Graad-Initiaties door vanuit de traditie van USUI-Shiki Ryoho Reiki als ReikiMaster (geinitieerd in 2002). De dag Helende Handen is een combinatie van traditionele USUI-reiki initiaties en andere helingsmethodes die werken met licht-frequenties.De Reiki- initiaties openen je vermogen tot het krijgen van hele warme en helende handen.In deze tijd stel ik dit beschikbaar voor wie dat wil zonder dat je vastzit aan grote kosten. Het is een Uitnodiging voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.Daar waar de energie van Oorspronkelijkheid wordt overgedragen is liefde en waarheid voelbaar aanwezig, dat is mijn ervaring. Het Opent de weg naar het hart .


EekeSjoukje Roodvoets - Crystal White Owl 
 

bottom of page