top of page

Teachings Pad naar Meesterschap


 

 

 

 

 

 
De Teachings van het Pad naar Meesterschap hebben als bron de wijsheid die tot me gekomen is via Teachings en disciplines en via 'directe kennis' ; wijsheden vanuit de Bron van alles dat Is her-innerd en vanuit verlichte meesters verkregen.
De Bron-kennis van deze Teachings werd vroeger in Mysteriescholen onderwezen, de initiaties waren heilig en voorbestemd voor enkelingen. We leven nu echter in een Tijd (de tijd van de nieuwe Zon ) waarin deze oer-oude kennis vrij wordt doorgegeven en steeds wordt verdiept.

Oude aboriginal-volkeren treden naar voren met hun heilige en geheim gehouden kennis, de Dalai Lama heeft de oeroude Kalachakra-teachings over Shambala openbaar beschikbaar gesteld, oer-oude geschriften en heilige voorwerpen (terma's) worden herontdekt en overal ter wereld ontdekt men verborgen tempels (Guatemala/ Mexico bijv), grotten-stelsels (Vietnam 1991, mexico, siberie), kristallen zo groot als (vracht-)wagens (Naica Mexico in 2000/Pulpi-Spanje in 1999 etc.) en Pyramides (in Mexico en Bosnie in 2005 bijv.) die met hun ontdekking de huidige geschiedschrijving tarten. 

Ook jij bent in staat om dieper in jezelf gelegen schatten te hervinden en te integreren. Hiermee nieuwe grond te vinden dat je in staat stelt in de flow van het leven te bewegen met gratie, gemak en vreugde.
Zonder dat we weer een nieuw spiritueel jasje aantrekken. Het gaat juist om af te leggen van dat wat we klaarblijkelijk niet blijken te Zijn. 
De Teachings van het Pad naar Meesterschap zijn hier op gericht. Dat je het zelf aan den lijve ervaart.
Het is mogelijk in deze Tijd 
dat we thuiskomen in ons ware Zijn en in ons weten wat we hier en nu te doen hebben.
Om te leven vanuit onze Waarheid en Vreugde.

 

Shambala Crystal Heart Teachings 1

De Shambala Crystal Heart Teachings bevatten oeroude initiaties en Teachings; de puurheid ervan is voelbaar omdat ze stamt vanuit de One Source, de Bron van alles dat Is.

De Teachings zorgen ervoor dat je je opnieuw en in een rechte lijn kunt verbinden met jouw pure staat van Zijn. De effecten hiervan vinden op een diep innerlijk niveau plaats en zijn zichtbaar en merkbaar.
Deelnemers van vorige groepen geven allemaal aan dat ze Thuiskomen in zichzelf, meer passie en energie voelen in hun leven, dat ze op een diep niveau zelfvertrouwen voelen, een diepe innerlijke rust ervaren en innerlijke heling beleven. Het is te Zien aan hun energetisch veld dat Licht uitstraalt, het Licht van bewustzijn.
Lees hier de reacties & recensies van deelnemers.

Shambala Crystal Heart LongtermTeachings
Na het eerste deel van deze Teachingsserie is er ook een 2e, 3e en 4e jaar van Shambala Crystal Heart te volgen.
We gaan hier de persoonlijke verdieping in waarbij Ceremonies je uitlijnen met Spirituele Purpose & Spirituele fysieke Identiteit. Ervaring van vorige deelnemers laat zien dat de informatie nog meer levend en praktisch wordt en dat Purpose helder en toepasbaar wordt in je leven.
De transformatie die de ceremonies en teachings als effect hebben werken diep door in je Zijn en funktioneren binnen het dagelijks leven.Shambala Diamond Heart Teachings in Maart 2024 starten er 2 nieuwe groepen! Welkom!
Dit is het vervolg van de Shambala Crystal Heart Teachings. Het kent 2 jaar aan Teachings waarbij we in het 2e jaar daadwerkelijk een reis naar Shambala gaan maken; we gaan naar Nepal  & Tibet.
In Maart 2024 gaan de Shambala Diamond Heart Teachings van Start, gebaseerd op de Wijsheid vanuit Shambala.
Shambala, het Pure Land, bestaat nog steeds en is bereikbaar voor de puren van hart zoals jij.
Het is Padmasambhava (Guru Rinpoche) geweest die Shambala onzichtbaar zou hebben gemaakt maar de Pure kennis die bijeen wordt gehouden in Shambala is nooit verloren gegaan.

De Shambala Diamond Heart Teachings is een serie van 2 jaar maar het 1e jaar kan ook heel goed los gevolgd worden.
Het omvat Teachings en ceremonies, oefeningen en adem-meditaties gericht op het weghalen van ruis dat jouw Ware Zelf bedekt.

 

Pad van de Multidimensionale Licht-Heler - 4x 2 dagen
Ceremonies en Teachings waarbij je vermogen om te helen opengaat en waarbij je spirituele vermogens ontwaken.

Je leert te ontdekken wat voor soort genezer je van nature Bent en je spirituele vermogens in te zetten.
Je leert nieuwe helingsmethodes kennen doorgegeven door sterrenrassen, de galactische federatie en meesters van Licht.
Oeroude helingsmethodes komen opnieuwe naar voren en jouw oude meegenomen kennis ontsluit zich.


Pad van de multidimensionale Lichtheler LongtermTeachings
Verdieping op jouw pad van Multidimensionaal Lichtheler. Na het eerste jaar Pad van de Lichtheler is er de mogelijkheid  om Advanced teachings en Ceremonies te ontvangen die het ontwaken en rijpen verder doen veroorzaken.


Pad naar Prana Living - Licht leven
In februari 2024 gaat er een nieuwe groep van start! Welkom!
Prana is een sanskriet woord en betekent net als Ki en Chi, levenskracht. Dat wat leven schenkt, dat wat in alles aanwezig is. Bronenergie, de energie vanuit de Bron van alles dat Is.
Het pad naar Prana Living -Licht Leven is een teaching op zichzelf en gaat over de levensenergie totaal te kunnen ontvangen waardoor er zoveel vreugde en vrijheid ontstaat.
Het is een proces van loslaten en het vrijgeven van patronen en aangeleerd gedrag en jezelf bewust verbinden vanuit oer-vertouwen met Prana, levensenergie..
Lees hier
de recensies van deelnemers aan het Pad naar Prana Living - Licht Leven.
In februari 2024 start er weer een groep en Jij kunt hierbij zijn als je wilt.


 

 

 

diamant2.jpg
bottom of page