top of page

Teachings Pad naar Meesterschap


 

 

 

 

 

 

De Teachings van het Pad naar Meesterschap hebben als bron mijn beste ervaringen vanuit verschillende Teachings en disciplines en via dat wat 'directe kennis' wordt genoemd; diepe wijsheden vanuit de Bron van alles dat Is en vanuit verlichte meesters verkregen. De Bron-kennis van deze Teachings werd vroeger in Mysteriescholen onderwezen, de initiaties waren heilig en voorbestemd voor enkelingen. We leven nu echter in een Tijd (de tijd van de nieuwe Zon ) waarin deze oer-oude kennis vrij wordt doorgegeven en steeds wordt verdiept.

Oude aboriginal-volkeren treden naar voren met hun heilige en geheim gehouden kennis, de Dalai Lama heeft de oeroude Kalachakra-teachings over Shambala beschikbaar gesteld voor het grote publiek, oer-oude geschriften en heilige voorwerpen worden herontdekt en overal ter wereld ontdekt men verborgen tempels (Guatemala/ Mexico bijv), grotten-stelsels (Vietnam/ Tibet etc.) en Pyramides (in Mexico en Bosnie bijv.) die met hun ontdekking de huidige geschiedschrijving tarten. 

Ook jij bent in staat om dieper in jezelf gelegen schatten te hervinden en te integreren. Hiermee nieuwe grond te vinden dat je in staat stelt in de flow van het leven te bewegen met gratie, gemak en vreugde.
Zonder dat we weer een nieuw spiritueel jasje aantrekken. Het gaat juist om af te leggen van dat wat we klaarblijkelijk niet blijken te Zijn. 
De Teachings van het Pad naar Meesterschap zijn hier op gericht. Dat je het zelf aan den lijve ervaart.
Het is mogelijk in deze Tijd 
dat we thuiskomen in ons ware Zijn en in ons weten wat we hier en nu te doen hebben.
Om te leven vanuit onze Waarheid en Vreugde.

 

Shambala Crystal Heart Teachings 1

 

De Shambala Crystal Heart Teachings bevatten oeroude initiaties en Teachings; de puurheid ervan is voelbaar omdat ze stamt vanuit de One Source, de Bron van alles dat Is.

De Teachings zorgen ervoor dat je je opnieuw en in een rechte lijn kunt verbinden met jouw pure staat van Zijn. De effecten hiervan vinden op een diep innerlijk niveau plaats en zijn zichtbaar en merkbaar.
Deelnemers van vorige groepen geven allemaal aan dat ze Thuiskomen in zichzelf, meer passie en energie voelen in hun leven, dat ze op een diep niveau zelfvertrouwen voelen, een diepe innerlijke rust ervaren en innerlijke heling beleven. Het is te Zien aan hun energetisch veld dat Licht uitstraalt, het Licht van bewustzijn.

Shambala Crystal Heart LongtermTeachings
Na het eerste deel van deze Teachingsserie is er ook een 2e, 3e en 4e jaar van Shambala Crystal Heart te volgen.
We gaan hier de persoonlijke verdieping in waarbij Ceremonies je uitlijnen met Spirituele Purpose & Spirituele fysieke Identiteit. Ervaring van vorige deelnemers laat zien dat de informatie nog meer levend en praktisch wordt en dat Purpose helder en toepasbaar wordt in je leven.
De transformatie die de ceremonies en teachings als effect hebben werken diep door in je Zijn en funktioneren binnen het dagelijks leven.

 

Pad van de multidimensionale Licht-Heler - 4x 2 dagen
Ceremonies en Teachings waarbij je vermogen om te helen opengaat en waarbij je spirituele vermogens ontwaken.

Je leert te ontdekken wat voor soort genezer je van nature Bent en je spirituele vermogens in te zetten.
Je leert nieuwe helingsmethodes kennen doorgegeven door sterrenrassen, de galactische federatie en meesters van Licht. Oeroude helingsmethodes komen opnieuwe naar voren en jouw oude meegenomen kennis ontsluit zich.

Pad van de multidimensionale Lichtheler LongtermTeachings
Verdieping op jouw pad van Multidimensionaal Lichtheler. Na het eerste jaar Pad van de Lichtheler is er de mogelijkheid  om Advanced teachings en Ceremonies te ontvangen die het ontwaken en rijpen verder doen veroorzaken.

Pad naar Prana Living - Licht leven

Prana is een sanskriet woord en betekent net als Ki en Chi, levenskracht. Dat wat leven schenkt, dat wat in alles aanwezig is. Bronenergie, de energie vanuit de Bron van alles dat Is.
Het pad naar Prana Living -Licht Leven is een teaching op zichzelf en gaat over de levensenergie totaal te kunnen ontvangen waardoor er zoveel vreugde en vrijheid ontstaat.
Het is een proces van loslaten en het vrijgeven van patronen en aangeleerd gedrag en jezelf bewust verbinden vanuit oer-vertouwen met Prana, levensenergie..
Dit leidt tot veel minder eten en onthecht zijn van de mentale en emotionele noodzaak tot voeding. Dit kan doorgaan tot onthouding van voeding, dat is een diepe innerlijke keuze maar niet zozeer het hoofddoel.
Het hoofddoel is weer in contact te zijn met je ware Natuur en Vermogens en de intense, diepe en stille levenskracht die er altijd IS. De vrijheid de vreugde werkelijk te be-leven.
In september 2023 start er weer een groep en Jij kunt hierbij zijn als je wilt.Advanced Teachings Channelen - Directe Communicatie: 3x 1 dag

Directe Communicatie ook wel Channelen genoemd is van oudsher de meest natuurlijke manier van communiceren; er staan geen gedachtes, voor-aannames, ego tussen de zender(s) en de ontvanger maar het betreft een directe overdracht van iets dat je energie of frequentie zou kunnen noemen.

Het is een ware verrijking van je leven om te kunnen Communiceren op een directe manier met dieren, natuurwezens, dierbaren die overgegaan zijn, gidsen en Meesters van Licht etc.

Niet alleen worden je zielenvragen hiermee vanuit andere en vaak hogergelegen perspektieven beantwoord maar ook is het zo dat de vibratie van deze wezens voelbaar worden en herkend worden in jouzelf. Het brengt vreugde, inzocht, kennis verlichting.

Iedereen is in staat om dit te kunnen op zijn of haar eigen unieke wijze, jij dus ook, als dit iets is wat in jou een Verlangen is.

Op Zondag 3 september 2023 start er weer een nieuwe reeks.

3x 1 dag: zondag 3 september/ zaterdag 30 september/ zaterdag 16 decemberHelende Handen - USUI Reiki
1 en 2 Initiatie
In deze Tijd wil ik graag mijn steentje bijdragen aan het initieren van Zelfheling. Met liefde geef ik de 1e (en ook 2e) Graad-Initiaties door vanuit de traditie van USUI-Shiki Ryoho Reiki als ReikiMaster (geinitieerd in 2002). De dag Helende Handen is een combinatie van traditionele USUI-reiki initiaties en andere helingsmethodes die werken met licht-frequenties.De Reiki- initiaties openen je vermogen tot het krijgen van hele warme en helende handen.In deze tijd stel ik dit beschikbaar voor wie dat wil zonder dat je vastzit aan grote kosten. Het is een Uitnodiging voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.
Je kunt je aanmelden en bij voldoende aanmeldingen starten we een groep.


Daar waar de energie van Oorspronkelijkheid wordt overgedragen is liefde en waarheid voelbaar aanwezig, dat is mijn ervaring. Het Opent de weg naar het hart .


EekeSjoukje Roodvoets - Crystal White Owl 
 

bottom of page