Teachings Pad naar Meesterschap


 

 

 

 

 

 

De Teachings van het Pad naar Meesterschap hebben als bron mijn beste ervaringen vanuit verschillende Teachings en disciplines en via dat wat 'directe kennis' wordt genoemd; diepe wijsheden vanuit de Bron van alles dat Is en vanuit verlichte meesters verkregen. De Bron-kennis van deze Teachings werd vroeger in Mysteriescholen onderwezen, de initiaties waren heilig en voorbestemd voor enkelingen. We leven nu echter in een Tijd (de tijd van de nieuwe Zon ) waarin deze oer-oude kennis vrij wordt doorgegeven en steeds wordt verdiept.

Oude aboriginal-volkeren treden naar voren met hun heilige en geheim gehouden kennis, de Dalai Lama heeft de oeroude Kalachakra-teachings over Shambala beschikbaar gesteld voor het grote publiek, oer-oude geschriften en heilige voorwerpen worden herontdekt en overal ter wereld ontdekt men verborgen tempels (Guatemala/ Mexico bijv), grotten-stelsels (Vietnam/ Tibet etc.) en Pyramides (in Mexico en Bosnie bijv.) die met hun ontdekking de huidige geschiedschrijving tarten. 

Ook jij bent in staat om dieper in jezelf gelegen schatten te hervinden en te integreren. Hiermee nieuwe grond te vinden dat je in staat stelt in de flow van het leven te bewegen met gratie, gemak en vreugde.
Zonder dat we weer een nieuw spiritueel jasje aantrekken. Het gaat juist om af te leggen van dat wat we klaarblijkelijk niet blijken te Zijn. 
De Teachings van het Pad naar Meesterschap zijn hier op gericht. Dat je het zelf aan den lijve ervaart.
Het is mogelijk in deze Tijd 
dat we thuiskomen in ons ware Zijn en in ons weten wat we hier en nu te doen hebben.
Om te leven vanuit onze Waarheid en Vreugde.

 


Directe Communicatie 3 x 1 dag

Directe Communicatie, ook wel Channelen genoemd, is een vaardigheid die te leren is. Zeker nu we zo gevoelig zijn geworden voor energie en ons eigen systeem steeds subtieler funktioneert.
Je 'leest' allang (de non-verbale) informatie die je met je subtiele lichaam oppikt, alleen hebben we het vaak niet geleerd Uit te bouwen, te Erkennen en te Vertrouwen. 
Ook hoe je (ego-)Mind erbuiten te laten en je vooropgestelde ideeen en blokkades daarbij los te laten, is te leren.

Directe Communicatie wil zeggen dat je je verbindt met een Bron van Informatie vanuit de Bron van Alles dat Is.

In deze 3 -daagse nemen we een diepe Duik in de wereld van Directe Communicatie. Teachings waarin je actuele en beproefde Kennis krijgt overgedragen over Directe Communicatie wisselen zich af met het opdoen van Ervaring.
Lees meer: hier


Ervaringsdag Shambala Crystal Heart 1-daagse
Via ceremonie in droom-reizen, meditatie en rituelen maak je kennis met de inhoud van de Shambala Crystal Heart Teachings. ​maar daarnaast ga je tijdens deze TussenTeachings dieper de ervaring in op persoonlijke stukken.De Teachings zijn gebaseerd op aaneen-gelijnde Bron-kennis. Kennis die de oer-volkeren meedragen in hun hart en handelen. Kennis dat ons geboorterecht vormt om hier als wezens van bewustzijn (Licht) op Aarde te leven.  Je maakt kennis met de kracht van het Droom-reizen; hoe het je kan verrijken met kennis, ontspanning en inzichten. Je ontdekt meer over jouw biologische en spirituele Voorouderlijnen en de spirithelpers op je Pad en hoe dit doorwerkt in je leven van nu. Jouw plaats in het geheel begint zich te ontvouwen.

Helende Handen - USUI Reiki 1 en 2 Initiatie
In deze Tijd wil ik graag mijn steentje bijdragen aan het initieren van Zelfheling. Met liefde geef ik de 1e (en ook 2e) Graad-Initiaties door vanuit de traditie van USUI-Shiki Ryoho Reiki als ReikiMaster (geinitieerd in 2002). De dag Helende Handen is een combinatie van traditionele USUI-reiki initiaties en andere helingsmethodes die werken met licht-frequenties.

De Reiki- initiaties openen je vermogen tot het krijgen van hele warme en helende handen.
In deze tijd stel ik dit beschikbaar voor wie dat wil zonder dat je vastzit aan grote kosten. Het is een Uitnodiging voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.

Pad van de Heler - 3x 2 daagse
Ceremonies en Teachings waarbij je vermogen om te helen opengaat en waarbij je spirituele vermogens ontwaken.

Je leert te ontdekken wat voor soort genezer je van nature Bent en je spirituele vermogens in te zetten.
Je krijgt een syteem van healing aangereikt vanuit oa. starbeings van Orion - White Star healing genaamd.
Je leert nieuwe helingsmethodes kennen doorgegeven door sterrenrassen, de galactische federatie en meesters van Licht. Oeroude helingsmethodes komen opnieuwe naar voren en jouw oude meegenomen kennis ontsluit zich.


Shambala Crystal Heart Teachings 1

De Shambala Crystal Heart Teachings bevatten oeroude initiaties en Teachings; de puurheid ervan is voelbaar omdat ze stamt vanuit de One Source, de Bron van alles dat Is.

De Teachings zorgen ervoor dat je je opnieuw en in een rechte lijn kunt verbinden met jouw pure staat van Zijn. De effecten hiervan vinden op een diep innerlijk niveau plaats en zijn zichtbaar en merkbaar.
Deelnemers van vorige groepen (de groep van de Zon & groep van de Maan) geven aan dat ze thuiskomen in zichzelf, meer passie en energie voelen in hun leven, dat ze op een diep niveau zelfvertrouwen voelen, een diepe innerlijke rust ervaren en innerlijke heling beleven.
Een nieuwe groep start in November 2021. Meer info lees je hier.

Shambala Crystal Heart Teachings 2 en 3
Na het eerste deel van deze Teachingsserie is er ook een 2e en 3e jaar van Shambala Crystal Heart te volgen.
We gaan hier de persoonlijke verdieping in waarbij Ceremonies je uitlijnen met Spirituele Purpose & Spirituele fysieke Identiteit. Ervaring van vorige deelnemers laat zien dat de informatie nog meer levend en praktisch wordt en dat Purpose helder en  toepasbaar wordt in je leven.
De transformatie die de ceremonies en teachings als effect hebben werken diep door in het dagelijks leven.Daar waar kennis over Oorspronkelijkheid wordt overgedragen is liefde en waarheid voelbaar aanwezig, dat is mijn ervaring. Het Opent de weg naar het hart .


EekeSjoukje Roodvoets - Crystal White Owl