top of page

Online DNA Helingsdag & DNA-activatiedag door Starpeople

Beleef jouw diepgaande persoonlijk afgestemde DNA-helingsdag Thuis

DNA- Helingsdag door Starpeople  - Online op maat voor jou
Kosmische uitlijning - liefdevol- krachtig- verlichting van pijn- een nieuw begin

Een 'team' van Lichtmeesters-genezers faciliteert deze dagen van HELING door Starpeople. Het is een team die zich kan laten zien aan je vooral als je je in de theta-staat bevindt en het kan zeer merkbaar zijn dat er met je gewerkt wordt.
Het zijn de onsterfelijke meesters (Amartya-meesters, wizzars, grote leraren vanuit de aboriginal- gemeenschappen op Aarde en de Witte broederschap) en de sterrenrassen waaronder de Lionpeople, Naga's, de cosmic Whales & Dolphins from Sirius, Intergalactical federation-members en de Mantis-starrace die experts zijn in het werken met DNA die zich gecommiteerd hebben aan het ondersteunen van deze prachtige helingsdagen.


 

ONLINE DNA-Helings en Activatie-dag door Starpeople

De DNA -helingsdag door Starpeople is naast Live (klik hier voor data) ook Online beschikbaar en daardoor voor jou op ieder gewenst tijdstip te volgen.


Een Online ipv Live DNA Helings- en Activatie dag is heel geschikt als je:
- niet kunt op de data van een live DNA-helingsdag die ik organiseer
- je het liever (eerst) alleen wilt ervaren
- te ver weg woont
- te ziek bent om te komen voor een live-bijeenkomst

Hoe ziet een Online sessie eruit? Wat ontvang je?
Bij een Online DNA helings en activatiedag door Starpeople ontvang je meerdere diepgaande DNA helingssessies per MP3. Hier zit  Solfeggio muziek onder die je brein in staat stelt tot diepe rust en ontvankelijkheid te komen.
Je ontvangt het volgende:
Een telefonisch consult of contact per mail
Diepgaande afgestemde DNAheling-sessies, diepgaand algemeen of helemaal persoonlijk op jou alleen afgestemd
Spotify map DNA Helingsdag met bijzonder mooie muziek


Voordelen van ONLINE DNA-Helingsdag
- Jij bepaalt het tijdstip en de omstandigheden
Een Online DNA helings- en activatiedag komt het best tot z'n recht wanneer je er de hele dag de tijd voor hebt en ongestoord in rust en stilte kunt zijn.
- Je kunt het meerdere malen ervaren
Het mooie is dat je meerdere malen in de tijd deze MP3 's kunt beluisteren. Je zult merken dat het de helende & transformatieve werking behoudt en dat de heling zich steeds verdiept.


Er zijn 2 mogelijkheden mbt Online DNA- Heling en Activatie

1. DNA HELINGSDAG DIEPGAAND ALGEMEEN
Een volledige DNA Helings- en activatiedag op MP3. Dit zijn diepgaande DNA helings- en herprogrammerings sessies waarbij vele thema's en blokkeringen aan bod komen.
Bijdrage: 125 euro

Hoe gaat het in z'n werk?
1. Na jouw aanmelding bevestig ik je aanmelding met een berichtje.
2. Je betaalt jouw bijdrage per bankoverschrijving
3. Je ontvangt de diepgaande afgestemde en algemene DNA-heling & DNA activatie.
4. Je ontvangt MP3 bestanden waarin je stap voor stap geleid wordt door de diepere lagen in jezelf. Ook ontvang je informatie en muziek die afgestemd zijn op jou tijdens deze DNA helings- en Activatiedag.

2. DNA HELINGSDAG DIEPGAAND SPECIFIEK AFGESTEMD OP JOU
Helings- en activatie sessies die specifiek op jou afgestemd is.  Deze sessies worden speciaal voor jou opgenomen, gebaseerd op de thema's en blokkeringen die en doorgegeven worden door jou en die in het energetisch veld  voor mij zichtbaar worden doordat ik me ism het helingsteam van Starpeople op je afstem.
Bijdrage: 200 euro

Hoe gaat het in z'n werk?
1. Na jouw aanmelding hebben we even contact per mail, app of telefonisch waarbij jouw wens/vraag helder wordt.
2. Je betaalt jouw bijdrage per bankoverschrijving
3. Je kunt de thema's waar je mee worstelt aan mij doorgeven maar dit hoeft niet perse. Je ontvangt de algemene of de persoonlijke
op jouw afgestemde DNA-heling in samenwerking met de Starpeople.
4. Je ontvangt MP3 bestanden waarin je stap voor stap geleid wordt door de diepere lagen in jezelf. Ook ontvang je informatie en muziek die afgestemd zijn op jou tijdens deze Persoonlijke DNA helings- en Activatiedag.
Recensies Online DNA heling

'Op mijn 49ste is darmkanker met uitzaaiingen naar de lymfeklieren bij mij geconstateerd. Zonder behandeling gaf de internist mij nog een jaar te leven. Toch besloot ik om na vier dagen met de chemotherapie te stoppen. Het beviel mij erg slecht en ik maakte liever nog wat van mijn leven. EekeSjoukje bood na dit besluit van mij de mogelijkheid van online DNA-heling. Ik verwachtte er niets van, maar ik vond het niet duur en baat het niet dan schaadt het niet was mijn redenering. Ik kon echter duidelijk merken dat er van Gene Zijde aan mij werd gewerkt en ik werd helemaal in mijn kracht gezet, in slechts één dag. Mijn constante vermoeidheid was na die dag helemaal verdwenen. Na een week begon de vermoeidheid echter wel terug te komen. Ik ben toen De Helende Reis van Brandon Bays als traumaheling gaan volgen en heb een live DNA-heling, die eveneens indrukwekkend was, en nog meer online DNA-helingen gedaan bij EekeSjoukje. Tevens ben ik een homeopathische behandeling begonnen. Al met al heb ik het afgelopen halfjaar ruim voldoende energie gehad om de dagen door te komen en uit de PET/CT-scan is tot verbazing van de oncologen gebleken dat de tumor kleiner is geworden en de uitzaaiingen minder groot. Ik ben ervan overtuigd, dat de DNA-helingen hier wezenlijk aan hebben bijgedragen'.- Simon Terpstra

' Ik heb eerder een DNA healingsdag bij EekeSjoukje gevolgd. Mijn 2e DNA healings dag heb ik thuis gedaan.
Een andere ervaring en ook veel overeenkomsten. Ik had mijn eigen nestje gemaakt in mijn sessie ruimte, met kaarsjes, mogelijkheden om de zitten of liggen en mp3's van EekeSjoukje bij de hand.
Ik heb het programma qua aanvangstijden van de sessies gevolgd maar tussendoor mijn eigen tijd ingevuld, een voordeel van thuis. Niets doen, veel gapen, naar door EekeSjoukje geselecteerde muziek luisteren (goed geregeld!), dansen, yoga, schrijven, wat eten/drinken, en op naar de volgende sessie. De stem van EekeSjoukje via een audio opname deed me net zoveel als live. En ik voelde me ook zeker verbonden met de groep. 
Opnieuw een mooie ervaring waarbij ik aan het eind gewiegd werd door iets/iemand buiten mij. Heel apart.
Na de eerste DNA- (live-)dag voelde ik me een week lang heel licht en vrij. Na deze tweede DNA healings dag was ik heel moe, en uit mijn ritme. Een hele andere uitwerking had het op mij.'
- Trudie Huitema

' De enorme fysieke pijn die ik dagelijks ervaar was op een toppunt voordat ik begon met de DNAheling.
Ik heb er echt een dag voor mezelf van gemaakt. Sommige thema's kwamen echt enorm binnen andere waarvan ik had verwacht er gevoelig voor te zijn helemaal niet dat vond ik wel opvallend. De dag erna was de pijn veel minder. Ik houd een slag om de arm maar ik geloof echt dat het veel beter is nu.'

- Wendy

 

bottom of page