top of page

Online DNA Helingsdag & DNA-activatiedag door Starpeople

Beleef jouw persoonlijke DNA-helingsdag Thuis

DNA- Helingsdag door Starpeople  - Online op maat voor jou
Kosmische uitlijning - liefdevol- krachtig- verlichting van pijn- een nieuw begin

Een 'team' van Lichtmeesters-genezers faciliteert deze dagen van HELING door Starpeople. Het is een team die zich kan laten zien aan je vooral als je je in de theta-staat bevindt en het kan zeer merkbaar zijn dat er met je gewerkt wordt.
Het zijn de onsterfelijke meesters (Amartya-meesters, wizzars, grote leraren vanuit de aboriginal- gemeenschappen op Aarde en de Witte broederschap) en de sterrenrassen waaronder de Lionpeople, Naga's, de cosmic Whales & Dolphins from Sirius, Intergalactical federation-members en de Mantis-starrace die experts zijn in het werken met DNA die zich gecommiteerd hebben aan het ondersteunen van deze prachtige helingsdagen.


 

ONLINE DNA-Helings en Activatie-dag door Starpeople

De DNA -helingsdag door Starpeople is naast Live op bepaalde data (klik hier) ook Online op ieder gewenst tijdstip te volgen.
Het komt het best tot z'n recht wanneer je er de hele dag de tijd voor hebt en ongestoord in rust en stilte kunt zijn.

Werkwijze
1. We hebben contact per mail of telefonisch waarin jouw wens/vraag helder wordt.
2. Je betaald per bankoverschrijving
3. Wanneer je jouw thema aan mij doorgeeft stel ik vanuit afstemming met het team van Starpeople de op jouw afgestemde DNA-heling samen.
4. Je ontvangt MP3 bestanden waarin je stap voor stap geleid wordt door de diepere lagen in jezelf. Ook ontvang je informatie en muziek die afgestemd zijn op jou tijdens deze Persoonlijke DNA helings- en Activatiedag.

 

Bijdrage: 125 euro per volledige sessie
Je ontvangt:
Een telefonisch consult of contact per mail
Pers
oonlijk afgestemde DNAheling-sessies
De benodigde informatie en de DNA helingsessies ontvang je per MP3-bestand waardoor je het desgewenst nog eens vaker kunt beluisteren.

 

Recensies Online DNA heling:

' Ik heb eerder een DNA healingsdag bij EekeSjoukje gevolgd. Mijn 2e DNA healings dag heb ik thuis gedaan.
Een andere ervaring en ook veel overeenkomsten. Ik had mijn eigen nestje gemaakt in mijn sessie ruimte, met kaarsjes, mogelijkheden om de zitten of liggen en mp3's van EekeSjoukje bij de hand.
Ik heb het programma qua aanvangstijden van de sessies gevolgd maar tussendoor mijn eigen tijd ingevuld, een voordeel van thuis. Niets doen, veel gapen, naar door EekeSjoukje geselecteerde muziek luisteren (goed geregeld!), dansen, yoga, schrijven, wat eten/drinken, en op naar de volgende sessie. De stem van EekeSjoukje via een audio opname deed me net zoveel als live. En ik voelde me ook zeker verbonden met de groep. 
Opnieuw een mooie ervaring waarbij ik aan het eind gewiegd werd door iets/iemand buiten mij. Heel apart.
Na de eerste DNA- (live-)dag voelde ik me een week lang heel licht en vrij. Na deze tweede DNA healings dag was ik heel moe, en uit mijn ritme. Een hele andere uitwerking had het op mij.'
- Trudie Huitema

' De enorme fysieke pijn die ik dagelijks ervaar was op een toppunt voordat ik begon met de DNAheling.
Ik heb er echt een dag voor mezelf van gemaakt. Sommige thema's kwamen echt enorm binnen andere waarvan ik had verwacht er gevoelig voor te zijn helemaal niet dat vond ik wel opvallend. De dag erna was de pijn veel minder. Ik houd een slag om de arm maar ik geloof echt dat het veel beter is nu.'

- Wendy

 

bottom of page