top of page

Over EekeSjoukje Crystal White Owl

Voor mij is de Natuur en de levende energie die in alles Is een Bron van diepe wijsheid waar ik mee leef,  communiceer en werk.
De lessen in mijn leven en een Weten dat ik in mij droeg hebben ervoor gezorgd dat ik op zoek ging naar antwoorden en bevrijding, steeds dieper herinneren. Een weg van studeren, genezing, oeroude kennis her-inneren en door-geven ..
Ik werk vanuit de Bron van alles dat Is en vanuit mijn hart als sjamanistisch genezer, medium en spiritueel leraar.

Ik ben in 1993 afgestudeerd als justitieel maatschappelijk werker en heb  gewerkt bij instellingen als school-maatschappelijk werker, gezinsbegeleider en teamcoach en supervisor Jeugdteam. Ik heb een eigen bedrijf gehad in  tuinontwerp en tuinonderhoud en daarnaast ben ik vanaf 2002 werkzaam geweest in mijn vorige praktijk(en) als shiatsu-ryoho therapeut, reikimaster, theta-healing- facilitator en sensitherapeut. Tussendoor heb ik mooie spirituele reizen mogen maken waarbinnen ik steeds toegetrokken wordt naar wilde natuur, oude mystiek, pyramides tempels en ruines en aboriginal-erfgoed.

 

De wijsheid, de kennis en kunde die ik ontvang in de vorm van initiaties en teachings zijn diepgaand door mij heen gegaan en worden nog steeds doorgegeven door diegenen die ik nu kortgezegd de Onsterfelijke meesters noem en vanuit de oeroude kennis-lijn die Chief Dancing Thunder doorgeeft.
Sinds 2013 volg ik bij Chief Dancing Thunder op diepgaande wijze en met passie zijn teachings en ceremonies die we beoefenen in internationaal gezelschap.
De kennislijnen waar ik mee verbonden ben zijn lineaire Teachings en eigenlijk initiaties te noemen op het universele pad van Verlichting.
Het is een waarachtig Thuis-komen dat ik hiermee her-inner.

In de vorm van Teachings Pad naar Meesterschap, Bij EEN komsten, Coaching & helingsconsulten geef ik met veel passie de wijsheid en helende energie door binnen mijn praktijk.


De onsterfelijke meesters worden ook wel wizzars, siddha's of realised-ones genoemd. Zij (mannen en vrouwen) zijn vrij van het wiel van de Tijd oftwel de reincarnatie-cyclus.
Wezenlijke en zeer actuele boodschappen en initiaties geven zij door die ik op mijn beurt weer doorgeef aan een ieder die dat wenst.
Binnen de maandelijkse Sacred Feminine-ervaringsavonden,
de
klank-meditatie avonden en de teachings Shambala Crystal Heart komt deze wijsheid gericht aan bod.


Dankwoord
Mijn oprechte en grote dank gaat uit naar alle Meesters van Licht die zich inzetten voor alle wezens en het grote Geheel.
Naar Chief Dancing Thunder, naar zijn hart voor de wereld en zijn vermogen tot onbewogen doorzetting. 


Tevens wil ik mijn dank hier uiten naar AL diegenen, ook jij,  die hun Licht en waarheid laten schijnen.
Al diegenen die het mogelijk maken dat deze Bronkennis die ons als mens rechtmatig toebehoort, over de Aarde verspreid wordt.
In welke vorm dan ook. 

Wij zijn allemaal Verbonden met elkaar en ont-moeten elkaar wezenlijk daar waar geen oordeel en geen onderscheid te voelen valt.


 

​EekeSjoukje Roodvoets - Crystal White Owl

es2020- profielfoto.jpg
EekeSjoukje
Wereldreis 2006, 2007 en 2008 (424).JPG
20231104_134854(1).jpg
8edag-3 meisjes brengen de dromen.jpg
bottom of page