top of page

Ervaringsavond Sacred Feminine  - Ceremonie en Channeling Data in 2024: Maandag 19.45u. - 22.30u.: 1 juli / 16 september / 21 oktober / 11 november 

 

 


 

 

Op deze avonden die door deelnemers als zeer bijzonder worden ervaren laten de Lionpeople,  Sacred feminine Oerkrachten en Onsterfelijke meesters van Licht zich voelen.
De Lionpeople en de Amartyameesters hebben aangegeven dat zij de komende Tijd tijdens deze Ervaringsavonden Informatie gaan delen over de nieuwe Lichtfrequenties , Poorten (Gates) en verborgen mind-blowing Kennis die vrijkomt.
De White Lioness is als hoeder en 'woordvoerdster' van de Lionpeople krachtig aanwezig. Zij is een gerealiseerde (onsterfelijke) meester en schouwt in de Tijdslijnen die te maken hebben met de Aarde en met de mensheid. Ze beantwoord persoonlijke vragen en er worden helingen verricht.

 

Maandelijkse Ervaringsavonden Sacred Feminine 
Het is Nu de Tijd dat vrouwen en mannen kennismaken met de vrouwelijke oerbron in zichzelf en dit in het bewustzijn en in het lichaam gaan integreren. Zodat zij een tempel van heelheid zijn, een sleutel (key) zijn voor de deuren die nog geopend gaan worden.
Deze integratie is een kosmische beweging waar lange, lange tijd op gewacht is en het zal veel bewustzijn letterlijk gaan ont-ketenen. Nieuwe en tevens oeroude kennis hierover wil terug naar Aarde komen en herkend en opgenomen worden, zodat vrede en Harmonie kan ontstaan. Dit zal niet alleen het eigen lichaam maar ook het dagelijks leven en de situaties op wereldschaal op een hoger niveau van bewustzijn harmoniseren. Het feminine Bronprincipe kent vele aspecten; de onsterfelijke meesters, wizzars en goden en godinnen zijn de belichaming van deze aspecten. 

 

De Amartyameesters, de Lionpeople en de sterrenrassen die verantwoordelijk zijn voor de bouw van de pyramides in Bosnie hebben zich aangekondigd tijdens de vorige Ervaringsavonden. 
De Lionpeople is een verzamelnaam van een sterrenras zij zijn oa. afkomstig van Sirius en Lyra. 
Van oudsher zijn zij Poortwachters (Gatekeepers) en hoeders van oude kennis.

De Amartyameesters zijn de Ancient White Ones waarover veel gesproken is tijdens de ervaringsavonden. Zij zijn verbonden met Aarde en leven op de aarde sinds het begin der tijden. Zij delen hun wijsheid tijdens deze avonden en begeleiden ceremonies waarbij je helende energie ontvangt en wijsheid terug her-innert. Het laat je zien wie je van oorsprong bent.Eerstvolgende Ervaringsavond:  Maandagavond 1 juli 19.30u.

Doorgeving & Ceremonie met Drum: S
acred Feminine - meeting with the white Lioness
Thema: Oeroude zuster- en broederschappen geheeld en in Ere hersteld

Praktisch
Datum: Maandagavond 1 juli 2024
Tijd: inloop 19.30u. / aanwezig 19.45u. Eindtijd 22.30 u. (dit kan iets uitlopen)
Lokatie: Crystal Owl, Sneek

Bijdrage: 12,50 euro contant


Reacties van deelnemers
- ' Ik ervaar hier een grote zuiverheid waar ik me erg thuis bij voel. Dankjewel!'
- ' Dit voelt als thuiskomen'.
- ' Ik vind het een moeilijke tijd en ik zat zo vast! Deze avond heeft me weer hoop gegeven door wat er allemaal gezegd is. '
- ' Wat een intense avond. Zo mooi!  We komen zeker terug!'
- ' Wat een wonderbaarlijk mooie avond! Een voorrecht om dit mee te mogen maken.'
- ' Naar aanleiding van wat de White Lioness zei over het bedrijf dat we aan het opzetten zijn hebben we het businessplan aangepast. Het voelt zo goed. Het geeft een enorme verdieping en ook onze samenwerking is veranderd hierdoor.'

- ' De Lionpeople.. ze zijn er echt. Ik kan ze voelen. He voelt zo groots en ook zo liefdevol en vertrouwd.'
- ' Ik ervaar heel veel tijdens deze avonden. Ik kan het meeste niet eens meer uitleggen maar het is precies wat ik nu nodig heb. De feedback die ik kreeg op mijn vraag was zo treffend. Het klopt precies. Ik ben dankbaar voor de avonden bij jou'.  
- ' Ik ben heel blij en dankbaar dat ik hierbij mocht zijn. Het lijntje met deze wezens is nu echt gelegd. Ze komen iedere dag voorbij en ik ontvang hele mooie boodschappen''  
- ' De lioness die jij channelde draaide op een gegeven moment aan mijn nek en schudde me heen en weer. Ik keek er helemaal niet van op dat vond ik achteraf wel apart van mezelf. Het voelde heel veilig en vertrouwd. De dag erna realiseerde ik me eigenlijk pas dat de nekpijn die ik al jaren had nu weg is!
- ' De taal die via jou gesproken werd door de Lionpeople! Ik heb zo gehuild! Het is de taal die ik altijd spreek wanneer er niemand bij is. Niemand weet dit ook van mij. Dat het iets Is dat raakt me zó diep! Het voelt net alsof ik thuiskom.' 
- ' Het doet me heel veel! Ben heel blij dat ik gekomen ben. Er is echt een verbinding ontstaan tijdens de avond. Misschien was die er al, maar nu bewust. Het voelt als een nieuwe “vriendschap” met deze wezens. Heel bijzonder'.

 

Misschien vind je dit ook interessant: DNA Helingsdag door Starpeople
Eerstvolgende datum: 8 december 2024:  DNA- Heling van karma / foetaal geheugen -  Incarnatie & geboortetrauma
Thuis Online: Online DNA Helingsdag door Starpeople: beleef deze bijzondere helingsdag Thuis en wanneer het jou uitkomt.
Je ontvangt alle informatie per mail en MP3 en kunt het zo vaak beluisteren als je wilt. Alleen voor persoonlijk gebruik.

ET aarde bewegend.gif
74605565_1231437407041218_67113311996980
20240422_215311.jpg
bottom of page