top of page

Persoonlijke Boodschap van Wizzars mbt jouw vraag

Diamant-medicine_edited.jpg
Doorgevingen%20Kowida_edited.jpg
Wizzar.jpg

Wizzars

Om meer van de wizzars te lezen verwijs ik je graag naar deze pagina op mijn website. Ik geef Ervaringsavonden Sacred Feminine waarbij de wizzars centraal staan en ook de Teachings Shambala Crystal Heart zijn nauw verwant met de wizzars.

Met name met Wizzar Sayadaw U. Kowida heb ik een telepatisch sterke band. Dit is ontstaan rond 1998 tijdens dagelijkse diepe meditaties die gericht waren op het hart.
In 1994 heeft Kowida zijn heilige vuurritueel gedaan in het klooster in Birma, MyanMar. Tijdens dit ritueel zit de wizzar 45 minuten (of langer) in diepe meditatie verzonken middenin een verzengend heet vuur. Het vuurritueel markeert een belangrijke spirituele overgang en na deze vuurdoop (completion genoemd) wordt men dan officieel een 'wizzardo'. 
Sayadaw U. Kowida is hoofd van een groep alchemist-wizzars en het klooster waar ik in 2019 ben geweest is als fysieke ereplaats voor Kowida en zijn collega-wizzars gebouwd.

Kowida zou geboren zijn in 968 na Chr. en verschijnt nog steeds in fysieke vorm in het klooster en in de omgeving. Ik laat het aan jouw invoelen over wat je hier van vindt; de mind van ons als mens schiet hierbij schromelijk tekort :-) 'Tijd en ruimte werken anders daar waar de wizzars zich bevinden', dat is het enige wat Kowida daarover tot nu toe heeft gezegd.   
Kowida is zeer wijs en leeg is misschien wel een goed woord. In 1998 voelde hij voor mij aan als de Dood, onmetelijk krachtig,  zeer levend en voorbij het Universum. Een voor mij Ongekende kracht. 

Kowida geeft sinds kort doorgevingen die hij eenvoudigweg 'Boodschappen voor de wereld' heeft genoemd.
Deze boodschappen zijn voor een ieder en dat dit zo duidelijk nu naar voren komt heeft te maken met deze Tijd waar we Nu in leven. Hier is het te lezen en te beluisteren (na de Doorgeving heb ik deze opgenomen).

Nu geeft hij aan dat het ook mogelijk is om via mij persoonlijke boodschappen van de wizzars aan jou door te geven. 
Deze doorgevingen zijn vaak heel accuraat en diep en een energie die voelbaar is komt met zijn woorden mee naar buiten.  

Raakt dit je hart?
Voel je dat dit voor jou is dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Dit kan schriftelijk maar mag ook telefonisch.
Bij een persoonlijke doorgeving heb ik jouw contactgegevens en een digitale foto van jezelf nodig. Uiteraard worden deze gegevens zeer vertrouwelijk behandeld en jouw foto wordt na afloop verwijderd uit mijn digitale systemen.  


Bijdrage
80 euro incl.btw
Je ontvangt de Doorgeving schriftelijk als PDF en desgewenst ook per audio in het Nederlands of Engels.
Ik ontvang het in het Engels en deze versie krijg je maar indien je een vertaling wenst zal ik dat erbij voegen. 

 

 

 

Reacties

'Wat een diepe boodschap heb ik van Kowida ontvangen. Raak! Het liet me iets zien wat ik eerst niet kon herkennen in mijzelf. Ik lees het dagelijks door en ontdek steeds weer nieuwe lagen binnen zijn woorden. Heel waardevol! ' CL

 

 

bottom of page