top of page

Prana Activatie dag

Versterk je levensenergie met Ceremonie, Meditatie, Potluck & Pranic breathwork (ademwerk)
In 2024: zondag 17 november. 

De Prana Activatiedag is toegankelijk voor iedereen die de behoefte voelt om de Levensenergie (Prana) in zichzelf te versterken.
Zodat er meer rust, ontspanning en vreugde kan zijn.
Het is een dag waarbij de Prana toevoer naar alle lichtlichamen toe geactiveerd wordt. Je hoeft geen ervaring met meditatie, ceremonies of ademwerk te hebben om deze dag optimaal te kunnen beleven.
Prana
betekent levensenergie. Meer levensenergie tot je kunnen nemen voedt, heelt en sterkt je op alle lagen.

Juist nu in deze Tijd waar er zoveel druk, stress, elektrosmog en roering in de wereld aanwezig is, is het zo belangrijk om de rust & ruimte in jezelf te behouden. Om helder en gezond te kunnen blijven en in je kracht te Zijn.
Door Dreaming-ceremonie te beleven, de ander op hartsniveau te ont-moeten, te ademen en stil te staan bij wat Is kun je gemakkelijker komen bij het vrij-geven wat niet meer dient en je opladen met Nieuwe levensenergie.Kom deze dag weer in een open, stressvrije, ontvankelijke staat van Zijn☀️ Pure Prana energie!

Voor wie?
- Voor jou als je het echt even nodig hebt te ontspannen, los te laten en te onthaasten
- Voor jou als je een superfijne, gezellige en warme dag wilt ervaren
- Geïnteresseerden in Prana Living
- Deelnemers op het Pad naar Pranaliving - Licht Leven en partners, familieleden en vrienden

Eerstvolgende datum: Zondag 17 november
Tijd: 9.30u. Inloop. We beginnen om 10.00uur. Graag aanwezig om 9.45u. We eindigen rond 17.00 uur.
Lokatie: Crystal Owl
Bijdrage: 80 euro* en Potluck (iedereen neemt iets voor de lunch mee)
Inclusief thee, koffie & surrogaatkoffie, versnaperingen & soep

De vorm en inhoud van wat we precies gaan doen wisselt per keer.
Gelegenheid om te delen, verdieping in Prana Living Licht Leven Potluck, meditatie en een vorm van lichaamswerk of ademwerk zijn vaste onderdelen op deze Prana Activatie dag.

Globale Inhoud van deze dag
Elkaar ontmoeten & gelegenheid om te delen
Muziek & meditatie
Potluck
Prana Adem-sessie
Afronding

Ervaringen deelnemers
 

' Ik vond het een fijne dag. Ik had na deze dag een heel opgelucht en blij gevoel.' - Simon

' Prana oplaad dag: Heerlijke liefdevolle energie ideaal om het hart te openen. Als kuikentjes flapperen we onze vleugels met de klanken HARR, HARR, HARR. De wenteltrap richting het hart en de kamers die we kunnen bekijken van binnen uit. Wat een vrijheid is er in deze ruimte en zoveel liefde !! Er wordt gewerkt en de energie is hoog, kom op !!! hoor ik Eeke Sjoukje roepen als spirituele en mentale  coach.  Opgeladen ga ik terug naar huis, harr, harr hoor ik liefdevol in mijn hart.  Zeker voor herhaling vatbaar'. - Bastiaan.

' De prana activatie dag heeft er voor mij voor gezorgd dat vastzittende energie weer is gaan stromen. Tijdens de dag was voelbaar dat er meer licht/prana naar binnen werd gehaald en hierdoor konden thema’s die er speelden waar ik lastig bij kon aan het licht komen. Ik ben weer een stapje dichter bij mijn hart en (zelf)liefde gekomen. Heel fijn waren voor mij ook de fysieke bewegingen erbij!'- Sarine 

' Echt fijn om met gelijkgestemden een hele dag gericht aandacht te hebben voor een lichter leven. Inspirerend en motiverend! De groepsenergie werkt dan extra uplifting. En Eekesjoukje geeft naast een warm welkom die persoonlijke aandacht waardoor je je blinde vlekken toch weer wat beter kan zien en je weer een stap verder komt in dat lichter leven. Dank je wel!' - Caroline
 

 

 

 

 

bottom of page