Consulten- Helingsessies en Coaching

Voor Wie?
Voor volwassenen, kinderen, gezinnen, (ex-) partners.
Hoogsensitiviteit, ziekten, burn-out, stress gerelateerde klachten, chronische pijn of klachten, (herbelevingen van) trauma, verslavingen, emoties, depressie, conflicten, in vicieuze cirkels zitten, vorige levens, rouwverwerking, diepe heling, oude kennis, missie en visie, meesterschap, ontwikkelen van mediumschap etc. 


Rode draad bij alles wat ik doe is naar de Kern te gaan van wat je dwarszit, tegenhoudt of wat je als probleem ervaart en deze tastbaar en bruikbaar voor je te maken. Meer over wie ik ben en waar vanuit ik werk vind je hier.

Een trajekt of een eenmalig consult
Je kunt bij mij terecht voor eenmalige of meerdere Sessies of een Coachingstrajekt. 

Tarieven  

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW. Voor organisaties kunnen andere tarieven gelden.  

Aanbod

Consult

De inhoud van een consult is afgestemd op jouw hulpvraag en behoefte. Het kan een combinatie zijn van een verdiepend gesprek, reizen in Droomtijd, directe communicatie (channeling) of een theta-helingsessie waarin de bronoorzaak van je klacht heel nauwkeurig wordt opgespoord., 
Een sessie duurt ongeveer 1,5 - 2 uur/ 125 euro
Coachingstrajekt: aangepaste prijs op aanvraag 


Deep Trauma Healing- trauma helingsessie 
Ik ga in ceremonie voordat jij arriveert en meestal komt dan al een en ander aan informatie over wat er nodig is naar voren. Daarna gaan we samen afstemmen en gaan we de sessie in.
Tijdens de helingsessie lig je comfortabel op een matras op de grond. Ik begeleid het proces met de drum, klankschaal en ratel terwijl we samen reizen naar de oorsprong van de trauma en naar je heling. De banden met je persoonlijke leed worden energetisch doorgebroken. Het effekt is merkbaar in je dagelijks leven.  
Na enkele dagen hebben we als je dat wenst nog even (telefonisch) contact. 
Sessie 120 minuten/ 150 euro  (incl. voorbereiding en nazorg) Coaching 2 of 3 personen: (ex-)partners, ouder/kind
Wanneer er moeizaamheid is tussen meerdere personen of het probleem van de ander de ander(en) dusdanig beinvloedt kan het een sterke aanrader zijn om met elkaar langs te komen ipv. individueel. Als groepstherapeut, teamcoach en groepswerk-maatschappelijk werker heb ik ruime ervaring in het werken met gezinnen, groepen, en ex-partners. Daarnaast ben ik vooral afgestemd op jullie en wat het nodig heeft en waar de heling, de opluchting en ruimte zit. 
De inhoud van een consult k
an een combinatie zijn van inzichtgevend gesprek , helingsessie, een persoonlijk gerichte channeling over de bronoorzaak en wat je kan helpen hierin,  een inzichtgevend medicijnwiellegging etc. afgestemd op jullie individuele en gezamelijke hulpvraag.
120 minuten/ Enkele sessie 175 euro.
Coachingstrajekt: aangepaste prijs op aanvraag

 


Consult voor kinderen (tot 18 jaar)
Afhankelijk van de hulpvraag kan de inhoud van een consult een combinatie zijn van coaching, gerichte oefeningen,  een helingsessie, een persoonlijk gerichte channeling over de bronoorzaak en wat jullie/ jou kan helpen hierin  
Ouders mogen er bij blijven maar soms is het handiger van niet. De ouders kunnen dan wachten in een fijne kamer naast de behandelruimte.
60 -90 min./ Speciale prijs: 50 euro 


​Afspraak maken

Je kunt een afspraak maken of meer informatie opvragen door een mail te sturen of te bellen. De informatie die je geeft wordt uiteraard zeer vertrouwelijk behandeld. 

Praktijk Crystal Owl

 

© 2020 by Crystal White Owl- EekeSjoukje Roodvoets