top of page

Helingsessies 

 

Heling en genezingHelingsessies bij Crystal Owl voor wie?
Sessies gericht op heling (helingssessies) zijn geschikt voor zowel volwassenen en kinderen met alle uiteenlopende klachten en problemen.
Spreekt het je aan, krijg je kriebels, voelt het goed zijn belangrijke indicaties hierbij. Neem gerust vrijblijvend contact met me op.
Eerst (vrijblijvend) kennismaken?  
Eerst kennismaken hoeft niet maar als jij dat wenst is dat prima. Dit gesprek live of via skype of app is gratis. Contactformulier vind je hier.

Meer over mij als mens en mijn achtergrond als traumatherapeut, sjamaan en coach lees je hier.  

Aanbod Helingsessies 
Coaching- Helingsessie(s) of een trajekt: met behulp van een of meerdere coachingssessie (s) ga jij je je pad van heling (verder) op.
Lees meer: Coaching


Sensitherapie sessie
Uitmeten & behandeling. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van verschillende manieren om harmonie & genezing mogelijk te kunnen maken.
Sensitherapie-sessie (1,5 uur): 100 euro
(Er kunnen bijkomende kosten zijn ivm te bestellen remedies nav. de uitmeting).
Combinatie-sessie Sensi
-therapie & MedBed (2 uur): 150 euro

Sensi MedBed- sessie 
Het Sensi MedBed is ontwikkelt vanuit Sensitherapie door de oprichters Kees de Vries en Cornel van Noppen (Sensitherapie opleiding en laboratorium in Waalwijk). Het werkt diep harmoniserend op alle mogelijke klachten.
Lees hier meer over de ervaringen van deelnemers met het Sensi MedBed.

Een Sensi MedBed sessie (55 min.): 80 euro
Een vervolg-MedBed sessie (45 min.): 65 euro
Een Sensi MedBed sessie voor 2 personen: 150 euro
Een Sensi MedBed sessie voor kinderen: 45 euro


Deep Trauma Healing - trauma helingsessie 

Tijdens de helingsessie lig je comfortabel op een matras op de grond. Ik begeleid het proces met de drum, klankschaal en ratel terwijl we samen reizen naar de oorsprong van de trauma en naar je heling.
We halen de informatie op die nodig is voor jouw heelwording en soms worden verloren 'zielsdelen' die door
het trauma geisoleerd zijn geraakt teruggehaald. Dit heeft vaak een opmerkelijk effekt op je energie en je welbevinden, waardoor je je completer en heler voelt. 
De banden met je persoonlijke leed worden energetisch doorgebroken. Vanuit ervaring blijkt dat het effekt diepgaand merkbaar is in je dagelijks leven.  

Sessie van 2 uur. Bijdrage: 125 euro 


 

Recensie:

EekeSjoukje heeft mij begeleid in mijn proces van heling van kanker, wat ontdekt is in de periode dat ik haar leerde kennen. 
Met EekeSjoukje ben ik vooral bezig geweest met het ontdekken van oude trauma’s en overtuigingen die me in de weg staan naar heling. Ze weet als geen ander diep te graven en haar vasthoudendheid was hier erg belangrijk in. Met haar liefdevolle en krachtige en soms confronterende aanpak zijn er mooie doorbraken gekomen en nieuwe inzichten over overtuigingen die al lang vastgeroest zaten. Ook zijn deze onder haar begeleiding getransformeerd en/of losgelaten. Dit heeft mijn kwaliteit van leven enorm verbeterd.
Charlotte 

Open je hart.jpg
bottom of page