Helingsessies en Individueel HealingPower Trajekt 

 

Heling en genezing

Klachten en Problemen
Alle Klachten en problemen bevinden zich in iets dat je een Realiteit kunt noemen. Een werkelijkheid die, als je daar in zit, een zeer specifieke sfeer en uitwerking op je heeft.
Je kunt zeggen dat realiteiten verbonden zijn met frequenties. Als voorbeeld kun je je voorstellen dat je een radio tot je beschikking hebt en dat deze afgesteld staat op bepaalde (vaak aangeleerde en over ge-erfde) radiozenders. De oplossing, de heling, het vrijkomen van het lijden dat je ervaart ligt op een radiozender waar je of nog niet goed bijkomt of die je niet goed op die frequentie kunt houden. En dat heeft zo z'n oorzaken. Maar belangrijker is te weten dat het mogelijk is om je bewustzijn erover te verheffen en dat dit vaardigheden zijn die stammen uit kennis die je kunt leren beoefenen. Soms heb je iemand nodig die dit met je doet en dit aan je spiegelt maar jijzelf bent de Bron van alle verandering die in je bewustzijn plaatsvindt. 

Heling 
Door je bewust te worden van :
hoe je deze frequenties veranderd

- de oorzaken van disbalans en lijden in je leven aan te pakken en
- te weten dat jijzelf het vermogen hebt tot het veranderen van deze frequenties 
ontstaat er heling.

 

Genezing 

Als problemen en klachten geen Realiteit meer zijn kun je spreken van genezing. 
In de oude tradities van genezers over de gehele wereld valt op dat genezing over harmonie en verplaatsing gaat.
Pas als alle elementen vertegenwoordigt zijn: vuur (energie/passie), water (gevoel/ emotie), lucht (gedachte/ inspiratie), aarde (lichaam), ether (intentie/ hogere zelf) kan er harmonie plaatsvinden.

Verplaatsing in de zin van transmutatie betekent dat het van vorm veranderd. Er was een probleem. Als je de frequentie ervan verandert kan dat probleem er niet langer zijn.

Heb je wel eens ervaren tijdens een mediatie dat emoties of aanhoudende gedachtes tot rust komen en er op een gegeven moment niets meer van te merken is? Jouw bewustzijn heeft zich op dat moment verschoven naar een hogere lichtfrequentie. Je wordt vatbaarder voor ingevingen , nieuwe gezichtspunten en heelwording, genezing.

Iedereen is geboren met het vermogen tot zelfherstel, zelf regeneratie. 


Helingsessies bij Crystal Owl voor wie?
Sessies gericht op heling (helingssessies) zijn geschikt voor zowel volwassenen en kinderen met alle uiteenlopende klachten en problemen.
Spreekt het je aan, krijg je kriebels, voelt het goed zijn belangrijke indicaties hierbij. Neem gerust vrijblijvend contact met me op.
Eerst (vrijblijvend) kennismaken?  
Eerst kennismaken hoeft niet maar als jij dat wenst is dat prima. Dit gesprek live of via skype of app is gratis. Contactformulier vind je hier.

Meer over mij als mens en mijn achtergrond als traumatherapeut, sjamaan en coach lees je hier.  

Aanbod Helingsessies 
1. Coaching- Helingsessie: met behulp van een of meerdere coachingssessie (s) ga jij je je pad van heling (verder) op.
Lees meer: Coaching


2. Deep Trauma Healing : 
Geleerd en beoefend bij Chief Dancing Thunder die het deep trauma healing heeft genoemd. Dit is een sjamanistische genezingsreis waarbij klank en stem wordt gebruikt.
Hieronder lees je meer over wat een deep trauma sessie inhoudt.


Deep Trauma Healing - trauma helingsessie 


Tijdens de helingsessie lig je comfortabel op een matras op de grond. Ik begeleid het proces met de drum, klankschaal en ratel terwijl we samen reizen naar de oorsprong van de trauma en naar je heling.
We halen de informatie op die nodig is voor jouw heelwording en soms worden verloren 'zielsdelen' die door het trauma geisoleerd zijn geraakt teruggehaald. Dit heeft vaak een opmerkelijk effekt op je energie en je welbevinden, waardoor je je completer en heler voelt. 
De banden met je persoonlijke leed worden energetisch doorgebroken. Vanuit ervaring blijkt dat het effekt diepgaand merkbaar is in je dagelijks leven.  

Sessie van 2 uur. Bijdrage: 125 euro 

3. Pad van Heling - Individuele HealingPower 5-daagse
5 bijzonder mooie & krachtige dagen achter elkaar. Dit is speciaal bedoeld voor diegenen die een 'boost' nodig hebben, zik zijn of er erg doorheen zitten, en een definitieve doorbraak willen. Kortom: er moet wat gebeuren en er is Commitment. 

Recensie:

EekeSjoukje heeft mij begeleid in mijn proces van heling van kanker, wat ontdekt is in de periode dat ik haar leerde kennen. 
Met EekeSjoukje ben ik vooral bezig geweest met het ontdekken van oude trauma’s en overtuigingen die me in de weg staan naar heling. Ze weet als geen ander diep te graven en haar vasthoudendheid was hier erg belangrijk in. Met haar liefdevolle en krachtige en soms confronterende aanpak zijn er mooie doorbraken gekomen en nieuwe inzichten over overtuigingen die al lang vastgeroest zaten. Ook zijn deze onder haar begeleiding getransformeerd en/of losgelaten. Dit heeft mijn kwaliteit van leven enorm verbeterd.

Hier lees je meer over het pad van Heling evenals de volledige recensie.
 

Open je hart.jpg