top of page

Helingsessies 

 

Bewustwording, Heling en genezingHelingsessies bij Crystal Owl
Voor wie?

 

Deze Sessies gericht op bewustzijn & heling (helingssessies) zijn voor zowel volwassenen als kinderen zeer helpend voor allerlei uiteenlopende klachten en problemen.

Over heling en genezing gesproken
Je kunt in feite niet méer heel (heel-er) zijn dan dat je in wezen al Bent; heling gaat vooral om het bewustzijn van dat je van nature al heel en compleet bent en je te verenigen met dit besef van heelheid. Dat, in essentie, is genezing en werkt genezend.
Maar dit in-essentie-al-heel-zijn als uitgangpunt nemende wil niet zeggen dat je je als persoon niet meer heel zou willen voelen, dat je niet verward kunt zijn, vast kunt zitten, geblokkeerd of getraumatiseerd kunt zijn.
Deze realiteiten van wat en hoe jij jezelf ervaart onderzoeken we,  pakken we aan tijdens een helingsessie en wordt getransformeerd.


Tijdens de helingssessies maak ik gebruik van kennis en kunde vanuit verschillende richtingen maar belangrijker is dat het afgestemd is op jou en op jouw Essentie.
Hoe de s
essie eruit ziet kan verschillen: soms is het een coachend of helend gesprek, een dna-helingssessie, een sessie waarbij de drum gebruikt wordt of een traumahelingssessie waarbij je ligt. Dit overleggen we uiteraard.
Zonder uitzondering hoor ik van mensen terug dat zij precies geholpen zijn met da
tgene wat ze nodig hadden.   


 

Verschil Helingssessie & Coachingssessie

Een verschil tussen een Helingsessie en een Coachingssessie is dat een Coachingsessie meer gericht is op praten en het begrijpen van dat wat je bezighoudt. Het gaat over ordenen, inzicht krijgen, bevrijding ervaren, verstaan worden, dieper inzicht krijgen in oorzaken en gevolgen, kunnen voelen hoe je nu verder wilt en wat er voor nodig is om de stappen te kunnen zetten die nu nodig zijn.Daarnaast krijg je desgewenst waardevolle oefeningen, tips en adviezen mee waar je thuis mee verder kunt.
Een Coachingssessie
kan erg helend, opluchtend en verhelderend zijn.

Heling sessie en Aanbod
Een helingssessie is vooral gericht op vrij te komen van het energetische en emotionele aspekt van het probleem, de pijn of blokkade die je plaagt.Het is gericht op het los-komen van deze energie of deze energie te ver-een-igen met jouwzelf, al gelang wat er nodig is.

Hiervoor heb ik verschillende methodes (door-) ontwikkeld die heel persoonlijk ingezet kunnen worden zoals:

- Theta-DNA heling
- Dreamtime Deep Traumahealing
- Diverse sjamanistische ceremonies
- Lijfwerk & Ademwerk
- MedBed-sessie
- Bevrijd je Innerlijke Demonen - boeddhistische Chöd-helingssessie

 

Aanbod
Theta DNA Helingsessie
Een Theta-helingsessie kun je zowel online (in je eigen tijd), in een groep als in een individuele sessie ervaren.  Het woord thèta heeft te maken met de theta-hersengolven die bereikt worden in diepe meditatie en waarbij het lichaam en geest zichzelf regenereert en waarbij visioenen en helende beelden vrijkomen.
Het is een methode dat zijn oorsprong kent bij de australische aboriginals doorgegeven aan Vianne Stibal waar ik zeer geoefend en gespecialiseerd in ben geraakt. Er kunnen meerdere sessies nodig zijn.
Lees hier meer


Dreamtime Deep Trauma-healing - Trauma Helingsessie

Tijdens de helingsessie lig je comfortabel op een matras op de grond.
De reis naar jouw heling wordt zorgvuldig voorbereid en afgestemd samen met jou. Ik begeleid je met de sjamanendrum en soms klankschalen stenen veren en ratels terwijl we samen reizen naar de oorsprong van de vastzittende energie/ het trauma en de weg naar jouw genezing.
We halen de informatie op die nodig is voor jouw heelwording en soms worden verloren 'zielsdelen' die door
het trauma geisoleerd zijn geraakt teruggehaald. Dit heeft vaak een opmerkelijk effekt op je energie en je welbevinden, waardoor je je completer en heler voelt. 
De banden met je persoonlijke leed worden energetisch doorgebroken. Vanuit ervaring blijkt dat het effekt diepgaand merkbaar is in je dagelijks leven.  


Sensi MedBed- sessie 

Het Sensi MedBed is ontwikkeld vanuit Sensitherapie door de oprichters Kees de Vries en Cornel van Noppen (Sensitherapie opleiding en laboratorium in Waalwijk). Het werkt helend, balancerend en diep harmoniserend door op allerlei klachten.
Meer informatie over het MedBed en een sessielees je hier.

Lees hier meer over de ervaringen van deelnemers met het Sensi MedBed.

Bevrijd je innerlijke Demonen - Sessie
Van oorsprong is dit een hele oude bön-boeddhistische beoefening, Chöd genaamd, waarbij je je demonen ontdekt, ontmaskert en uiteindelijk misschien zelfs tot bondgenoten maakt.
Demonen worden gezien als serieuze energieen die behoorlijke problemen en ziektes kunnen v
eroorzaken. Zij moeten worden aangekeken en er moet hen gegeven worden wat zij nodig hebben willen zij hun schatten en wijsheid prijsgeven. Er kunnen meerdere sessies nodig zijn.
 

Na een uitwisseling c.q. intake over wat jouw behoeftes en vragen zijn gaan we meestal de helingsessie gewoon in.

Tarieven
Sessie 60 min. 80 euro
Sessie 120 min. 125 euro
Speciaal Tarief voor kinderen t/m 18 jr.: 60 min. / 50 euro

Reacties & recensies:

Mijn zoon (9 jaar) vond het gesprek met jou heel erg fijn. Ik vond het bijzonder mooi om te zien hoe hij op jou reageerde. Hij was erg op zijn gemak en duidelijk. Tot op heden voelt hij zich goed en vrolijk hij voelt zich vrijer in zijn doen en laten. Bedankt!  - KvdH

Dankjewel voor het gesprek met mijn zoon (9). Hij had het fijn bij jou. Ik ben dankbaar dat jij mijn kinderen kunt Zien. - C.

EekeSjoukje heeft mij begeleid in m
ijn proces van heling van kanker, wat ontdekt is in de periode dat ik haar leerde kennen. 
Met EekeSjoukje ben ik vooral bezig geweest met het ontdekken van oude trauma’s en overtuigingen die me in de weg staan naar heling. Ze weet als geen ander diep te graven en haar vasthoudendheid was hier erg belangrijk in. Met haar liefdevolle en krachtige en soms confronterende aanpak zijn er mooie doorbraken gekomen en nieuwe inzichten over overtuigingen die al lang vastgeroest zaten. Ook zijn deze onder haar begeleiding getransformeerd en/of losgelaten. Dit heeft mijn kwaliteit van leven enorm verbeterd.
- Cha
rlotte 

Open je hart_edited.jpg
bottom of page