Over EekeSjoukje Crystal White Owl

Voor mij is de Natuur en de levende energie die in alles Is een Bron van diepe wijsheid waar ik mee leef,  communiceer en werk.
De lessen in mijn leven en een Weten dat ik in mij droeg hebben ervoor gezorgd dat ik op zoek ging naar antwoorden en bevrijding, steeds dieper herinneren.
Een weg van genezing, oeroude kennis herinneren en doorgeven volgde. 

Mijn 'professionele achtergrond' is breed (justitieel maatschappelijk werker, school-maatschappelijk werker, gezinsbegeleider en mediator, teamcoach maatschappelijk werk en teamcoach Jeugdteam, sjamanistisch heler, shiatsu-practitioner, reikimaster, theta-healing facilitator,  sensitherapeut, etc.).
Ik hou erg van muziek, schilderen, creeëren, tuinieren en heb een passie voor metafysica, alchemie, symboliek en levenswijsheid in alle vormen.

Mijn hart gaat sneller kloppen van de Wijsheid en de grootsheid zoals de aboriginal-volkeren van oorsprong deze op Aarde meedragen, voor het pure fundamentele binnen het boeddhisme, soefisme, shamanisme, de wizzars en daarnaast al de sterrenrassen & planten- mineralen- en dierenrijken die hun Zijn zo rijkelijk delen.  

Vanaf 2013 tot heden bestudeer en beoefen ik in internationaal gezelschap Paleolithic Shamanism bij Chief Dancing Thunder (Trauma-heling, Medicinwheel, Longtermteachings ). Het zijn lineaire Teachings; oer-oude initiaties die zeer zorgvuldig zijn opgebouwd. Ze stippelen het Universele pad van Verlichting uit. Het is een waarachtig Thuis-komen zoals ik het ervaar.

Mijn oprechte en grote dank gaat uit naar Dancing Thunder als mens, naar zijn hart voor de wereld en zijn vermogen tot onbewogen doorzetting. 


Tevens wil ik hier mijn dank uiten naar al diegenen die hun Licht laten schijnen,  al diegenen die het mogelijk maken dat deze Bronkennis die ons als mens rechtmatig toebehoort, over de Aarde verspreid wordt. In welke vorm dan ook. 
Wij zijn allemaal Verbonden met elkaar.

In de vorm van
Teachings Pad naar Meesterschap, Bij EEN komsten, Coaching & helingsconsulten geef ik met veel passie de verdiepende kennis en heling door binnen mijn praktijk.

EekeSjoukje Roodvoets - Crystal White Owl

© 2021 by Crystal White Owl- EekeSjoukje Roodvoets