top of page

Online Helingscirkel - interdimensional healingscircle

Online helingscirkel (nederlands/engels) op Telegram ten bate voor mensen, dieren & situaties die tijdelijk extra steun en healing nodig hebben.

Deelname zonder kosten

Helingscirckel - Interdimensional healingcircle in nederlands & english


Ik heb in 2021 een appgroep opgericht op Telegram waar inmiddels meer dan 70 licht-helers aan deelnemen.
Dagelijks wordt er speciaal voor deze groep liefde en licht vanuit de Bron van alles dat Is gezonden naar mensen, dieren en situaties die in het Midden staan. Vele tientallen mensen/dieren/situaties staan momenteel in het Midden.
Het gaat altijd om tijdelijke situaties; dit is het doel van deze Lichtcirkel maar de reden van waarom iemand in het Midden staat maakt niet uit.

Het is tijd om onze krachten te bundelen. Het is bewezen dat bundeling van positieve Intentie immense kracht heeft en velen hebben in de loop van de tijd aangegeven dat ze er echt baat bij hebben gehad. Heling lijkt sneller en effektief te verlopen en er wordt veel liefde en steun ervaren. Als een ware lichtcirkel dat om mens en dier en de gehele situatie heen staat.


Zowel de heler als degene die in het Midden staat ontvangt helende energie dat doorstroomt vanuit de Bron van alles dat Is.
Dat is de kosmische wet van Liefde: er is alleen het veld van Liefde en daar zijn geen persoonlijke gevers en ontvangers.
Op deze hoogste frequentie van heling tunen we in.UITNODIGING ONLINE HELINGSCIRKEL


Als licht-heler plaatsnemen in de Online Helingscirkel of (eerst) als deelnemer; beide is go(e)d!
Wil je meedoen aan deze interdimensionale HELINGSCIRCEL die ik heb opgezet? Als heler of als deelnemer, beide is goed.
S' avonds om 20u. of op een tijdstip die jou het beste uitkomt, een ieder op haar/ zijn eigen manier, een moment in afstemming.
Je kunt er iedere avond aan meedoen óf zo nu en dan, kort of lang en persoonlijk gericht of algemeen ..het is allemaal goed.

Mensen of jezelf in het Midden van de Helingscirkel plaatsen:
♡ Ken je mensen (of ben je het zelf?) die momenteel ziek zijn of het moeilijk hebben en licht en heling kunnen gebruiken? Als zij hun toestemming hebben gegeven aan jou dan kunnen ze in het Midden geplaatst worden. Iedere avond wordt er gericht op hen afgestemd.

Voorwaarden
Het is wel de bedoeling dat je de personen/dieren/situaties die je inbrengt ook weer afmeldt als het z'n werk heeft gedaan.

Wil je deelnemen als deelnemer of als heler?
Je kunt gratis deelnemen via deze link: h
ttps://t.me/joinchat/RR9XhJMbtigM16AD
Je kunt je ook weer uitschrijven als je voelt dat je niet langer actief wilt zijn.
Na aanmelding krijg je van mij een welkomsbericht en lees je in de app bij 'vastgezet bericht' hoe het in z'n werk gaat.
De Voertaal is Nederlands of Engels.

Werkwijze
Je logt in het virtuele helingsveld in met een helingscode.
De helingscode is een soort van virtuele inlogcode die de frequentie van de helingscirkel neerzet. Je ontvangt deze code zodra je lid bent van de appgroep Helingscirkel.
De helingscode is uitsluitend voor deze Helingscirkel toe te passen.
Je spreekt de helingscode in gedachten of hardop uit. Iedere heler doet dit en hiermee wordt een heel krachtig helingsveld gegenereert.
Inhoudelijke informatie over hoe het verder verloopt vind je in de app zelf bij 'vastgezet bericht'.
Er is een pdf beschikbaar in het nederlands en engels met een beschrijving van de werkwijze.May all beings Thrive! - Moge alle wezens floreren!


Warm welkom!
EekeSjoukje Roodvoets - Crystal Owl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

FB_IMG_1548331955208.jpg
bottom of page