top of page

Recensies en ervaringen met het MedBed

Ervaringen van mensen in de praktijk van Crystal Owl  met het Sensi MedBed

LOGO-MEDBEDS-1024x686.jpg

Onderzoek naar de Ervaringen met het Sensi MedBed
Nadat bekend is geworden dat er nu in Friesland ook een MedBed te ervaren is loopt het storm met mensen; volwassenen en kinderen, die dit relatief nieuwe fenomeen weleens willen ervaren. Men komt in de praktijk met uiteenlopende klachten, situaties, intenties en verwachtingen. Ik merkte op dat er in de ervaringen nu al een beetje een Rode lijn te constateren is en dit maakt me heel nieuwsgierig..

Ik stel me hierbij de volgende vragen:
- Werkt het Sensi MedBed echt en wat ervaart men precies?
- Heeft de intentie, het vertrouwen geen/ geringe/ grote invloed op het resultaat van het MedBed?
- Werken de ervaringen met het MedBed ook door na de sessie en op welke manier kan men dat constateren?
- Zijn er positieve veranderingen
, shifts, genezingen, helingen e.d. te constateren? 

Na een sessie waarbij iemand 10-15 minuten (in aardse tijd gemeten) het MedBed ervaren heeft, zijn de ervaringen door mij na de sessie genoteerd zoals ze zijn uitgesproken door deze persoon.
Na een aantal dagen tot weken vraag ik opnieuw aan dezelfde mensen hoe hun ervaring heeft doorgewerkt en of ze een effekt kunnen constateren. Deze ervaringen houd ik bij en worden regelmatig op deze pagina aangevuld. 


Recensies & Ervaringen van mensen met het Sensi MedBed in de praktijk

'Ik heb twee keer een soort van elektrische tinteling over mijn hele lichaam gevoeld. Dat ging heen en weer over mijn lichaam.
Beetje hoofdpijn aan het eind maar dat trok weer weg. - B.

'Ik was ver weg; er gebeurde heel erg veel. Met de blacklines of Intent verbonden. Het is een Black Diamond gate.
Kowida en veel monniken waren er om mij heen, allemaal helpers zo voelde het. Nu, na de sessie ervaar ik nog steeds tintelingen. Alsof er flink gewerkt en gereset is.' - C

'Er kwam meteen een lichtheid. In het gezicht begon het te tintelen en dat ging over naar mijn maag darm gebied. Ik ken het ook dat dit gevoelig is. Heel vredig was ik en het gevoel dat ik duidelijk niet alleen was kwam in me op en dat ik heel liefdevol omringd werd. 
Het was heel liefdevol, zacht en helend, een bad van puurheid en helende energie is het. Toen de sessie ten einde was is er de confrontatie met mijn fysieke lichaam er en de pijn van mijn schouder was er toen pas weer; al die tijd tijdens de sessie met het MedBed was de pijn weg!' - Y.

'Ik had de beleving van dat er een ander deel van mijzelf, een veel groter en hoger deel, in slaap was in een MedBed. En dat ik op aarde aan het ronddolen ben geweest al die tijd; om ervaringen op te doen ofzo. Deze delen ontmoetten elkaar. Diegene in het Medbed had een energie over zich alsof deze mij al die tijd met rust heeft gelaten. Het was alsof ik uitgenodigd werd om plaats te nemen in dat kosmische MedBed, bij dat andere Zelf-deel zeg maar, dat was heel fijn. Ik heb een liefdevolle energie ervaren' - J.

'Ik kreeg tintelingen in mijn handen en mijn voeten. Er kwam een lichtkoepel over mij heen en daarna bewoog het licht zich horizontaal over mij heen. Ik voelde mijn hersen-activiteit, daar is is ook iets mee gebeurd.' - A.

'Ik kreeg het heel warm. Een soort van 'testbeeld' kreeg ik voor ogen, dit heb ik nog nooit zo meegemaakt ; allemaal balken van licht zag ik. Ik ervoer een tijdsloosheid, alsof ik hier uren heb gelegen. Een heerlijke diepe ontspanning' - J.

'Er waren in het begin constant gedachten. Toen ik dit losliet voelde ik opeens sterk mijn lichaam, mijn benen vooral voelde ik. Ik voelde mijn hart heel erg, het leek alsof het open ging. Ik kan het eigenlijk niet beschrijven , er gebeurde nog veel meer dan dit.' - E.

'Er waren eerst allemaal gedachten. Toen voelde ik rond mijn 3e oog een grote druk. Dit werd een band en toen trok het echt van voor naar achteren en naar de zijkant 'open', ik kan het niet anders zeggen. Ik heb nog nooit zoiets gevoeld. Ik ervoer een zwevend gevoel en kwam in een diepe ontspanning terecht. Fijn was het. Heel apart en bijzonder! - C.

'Ik was meteen op een berg, ik werd de berg en schoot toen de kosmos in naar een middelpunt. Ik voelde over mijn hele lichaam speldenprikjes van pijn, tintelingen en links vooral een verkramptheid. Ook heb ik de verbinding met de aarde heel erg gevoeld. Heel mooi, ik heb echt het gevoel alsof ik uitgelijnd ben geworden.' - K.

'Ik was in de Himalaya en ik zag een hele oude sjamaan maar dan iemand die niet van deze tijd is. Een lang gewaad had hij aan. Fantastisch, ik kwam in een hele diepe ontspanning terecht. Het was echt een fysieke ervaring ook'  - W.

'Ik heb veel gonzen en zoemen ervaren. Vibrerende werking, uitdijend, uitlijnend ook heel erg. Mijn hart dijde helemaal uit toen ik mij daar op richtte, het ging alsmaar verder en verder. Ik heb momenteel last van mijn linkerarm en hier ervoer ik veel beweging in en pijn' - C

'Ik heb een zoemen ervaren en hoorde het ook bij mijn hoofd. Ik hoorde de vogels buiten maar ook ervoer ik een totale 'stilte' dat was heel mooi. Warm en koud kwam heel erg centraal te staan, er kwam een hele aangename warme gloed in mij en bij mij, zo liefdevol en zacht. Een vredige energie was het, er kwam overal ontspanning. Ik ervoer pijn op bepaalde plekken in mijn lichaam.
Er ging echt iets open , in mijn perceptie en bij mijn hoofd' - B.

'Veel warmte kwam er in mijn handen, ik realiseerde mij dat ik kan helen met mijn handen, dat ik een heler ben.
In mijn hoofd schoten er knoopjes los. Alsof er meer vrijheid kwam. Mijn hart en ook keel gingen open.' - A.


 


Een dag / dagen na de sessie
'Ik ben nog in onderzoek maar wat ik een dag na de sessie alvast duidelijk merk is dat de chronische vermoeidheid duidelijk verminderd is zowel gisteravond als vanochtend bij het wakker worden..
Het voelt ook zo aan alsof de brainfog en sinusitis waar ik last van had wat is opgetrokken'. - W.Voorlopige bevindingen en een Rode lijn die ik waarneem
Het Sensi MedBed werkt door op :


* Uitlijning lichaam en geest
* Harmonisatie van de licht-lichamen
* Contact tussen het non-fysieke zelf en het fysieke zelf
* Het MedBed is als een Gate waarbij meerdere realiteiten elkaar ontmoeten
* Er vindt communicatie plaats met andere wezens, mensen vanuit andere tijdslijnen
* Er wordt een tijdsloosheid ervaren
* Er wordt diepe Ontspanning ervaren
* Het heeft een Werking op fysieke pijn
* Het werkt door op perceptie
* Het opent het hoofd, hart en keelgebied
* Vertrouwen een gevoel van warmte, liefde en geliefd zijn


 
 

bottom of page