top of page

MedBed helingsessie
 

Het Sensi Med Bed is nu in Friesland beschikbaar! Ervaar wat het met jou doet!
Persoonlijk, warm en fijn- klankschalen & gong - thee & water - inclusief nazorg-remedie - onderzoeksresultaten worden bijgehouden- korting bij vervolgsessie of als je samen met iemand komt

Het eerste Sensi MedBed in friesland heb ik mogen ontvangen voor gebruik binnen Crystal Owl!
Het MedBed dat ik gebruik voor de sessies is de nieuwste versie. Het loopt synchroon met de nieuwste bevindingen en updates.
Het Sensi MedBed bevat een zeer geavanceerd helings-programma
dat werkt op basis van helende frequenties. Het werkt als een portaal waarin jij in staat wordt gesteld in de no - mind state te komen en daarbij regeneert het je lichtlichamen: diepe fysieke, emotionele mentale en spirituele heling zou op kunnen treden.

Nikola Tesla is bekend geworden met zijn uitvindingen waarbij hij vrije beschikbare kosmische energie wist om te zetten naar bruikbare frequenties die ongelimiteerde energie verschaffen. Het gebruik maken van helende frequenties voor lichaam en geest is niet nieuw, al tijdens de oude zeer geavanceerde beschavingen had men weet hiervan. Deze uitvindingen komen weer tot onze beschikking en we gaan hier nog veel in ontdekken in de nabije toekomst.

Wat is een Sensi MedBed?
Sensi is een ontwikkelings-instituut waar ik persoonlijk bekend mee ben. Al in 2008 heb ik de opleiding tot sensi-therapeut gevolgd en de nieuwste ontwikkelingen volg ik met veel interesse.
De oprichters doen prachtig werk ten bate voor de mensheid en onze aarde. Ze ontwikkelen middelen en technologie die al zoveel mensen geholpen hebben. Een van de nieuwste ontwikkelingen nu is het Sensi MedBed.

Een Sensi MedBed werkt door middel van geavanceerde technologie dat werkt met behulp van frequentie en resonatie. Het is een klein kastje dat een relatief groot bereik heeft; groot genoeg voor 2 personen naast elkaar. Hierbij ontvangt iedere persoon een totaal eigen gerichte behandeling vanuit dit zelfde kastje; dit is precies hoe het werkt met frequentie en vibratie. Het harmoniseert en balanceert dat wat er uit balans is, tot op een zeer diep niveau.
Heel precies vindt er een intuning plaats met jouw eigen DNA en bio- energetisch veld.
Wat dit voor werking op jouw systeem heeft kun je het beste zelf gaan ondervinden.  Het zou best zo kunnen zijn dat je niets ervaart  maar ook dat je wel wat ervaart of zelfs veel. Vaak voelen we vooral het verschil in frequentie tussen binnen en buiten onszelf maar dit wil niet zeggen dat er niets anders plaatsvindt dat zich wellicht op een nog veel subtieler niveau bevindt.

Hoe ziet een MedBed sessie eruit bij Crystal Owl?
Persoonlijke benadering - klankschalen & gong - thee & water - nazorg remedie - onderzoeksresultaten worden bijgehouden- korting bij vervolgsessie of als je samen met iemand komt
De sessie duurt in totaal 55 minuten. Het MedBed bevindt zich in een fijne helingsruimte. Als je samen met nog iemand komt dan lig je naast elkaar met genoeg ruimte ertussen. Mocht je veel liever zitten op een comfortabele stoel dan kan dat ook.
De MedBed behandeling zelf duurt ongeveer 15 minuten, dat is genoeg. Daarna lig je bij te komen.
We praten even na als je dat wilt en je ontvangt een bakje thee of gefilterd water.
Je krijgt een remedie mee dat nazorg MedBed heet om de werking vanhet MedBed op een fijne manier te laten integreren in je systeem.

Het Sensi MedBed kan de volgende werking teweeg brengen:
- Diepe ontspanning
- Mentale helderheid
- Bewustzijnsverruiming en versnelling spirituele processen
- Reset en omhoogbrengen van Essentie (Purpose)
- Herstel DNA naar origineel en regeneratie lichaamscellen
- Trauma regulering; herstel en opruiming van oude trauma’s
- Ontstressen en teweegbrengen van diepe ontspanning
- Het vergroten van het vermogen diep in mediatie te komen
- Versterking van het immuunsysteem
- Haalt spanning weg uit het lichaam en vermindert pijn
- Grotendeels ongedaan maken genetische modificaties
- Ondersteuning bij het herstel van organen, botbreuken, operaties e.d.
- Creativiteit: (weer) in de flow komen

Lees hier de ervaringen met het Sensi MedBed van mensen die in de praktijk van Crystal Owl een MedBedsessie hebben ervaren.

Nazorg

Na afloop van de sessie krijg je een MedBed nazorg-remedie mee. Deze energetische remedie zorgt er voor dat de behandeling nog weken zijn werk doet. Het is de bedoeling deze remedie in de ochtend en avond te gebruiken tot het flesje leeg is.


Bijdrage
1e MedBed sessie incl. nazorg remedie bedraagt € 80,00 incl. BTW.*
Vervolg-MedBed sessie (45 min.) 65 euro p.p.

Korting
1
e MedBed sessie voor 2 personen incl. nazorg remedie: 150 euro of 75 euro pp.
Vervolg-MedBedsessie voor 2 personen: 125 euro of 62,50 pp.
MedBed sessie voor kinderen incl. nazorg remedie: 45 euro p.p.

 

bottom of page