top of page

Persoonlijke Boodschap van Wizzars mbt jouw vraagPersonal Message by Wizzars to benefit your life 

 

Let us show you how we perceive your world and your life how it unfolds itself.
Is is all so magical. What if you could feel this.
This energy we will bring through our words to you.
In order to become w
ho you truthfully Are. 

- Wizzardo Sayadaw U. Kowida - 

Diamant-medicine_edited.jpg
Doorgevingen%20Kowida_edited.jpg
Wizzar.jpg

Afbeelding ontworpen door Wolfwalker - Blue Diamond Monastery

Wizzars


Om meer van de wizzars te lezen verwijs ik je graag naar deze pagina op mijn website. Ik geef Ervaringsavonden Sacred Feminine waarbij de wizzars centraal staan en ook de Teachings Shambala Crystal Heart  zijn nauw verwant met de wizzars.

Met name met Wizzar Sayadaw U. Kowida heb ik telepatisch een sterke band. Dit is ontstaan rond 1998 tijdens diepe dagelijkse meditaties die ik deed  gericht op het hart. In 1994 heeft Wizzar Kowida zijn heilige vuurritueel gedaan in het klooster in Birma, MyanMar. Tijdens dit ritueel waar vele ooggetuigen bij zijn zit een wizzar 45 minuten of langer in lotushouding in een verzengend heet vuur. Het ongeschonden uit dit vuur vandaan komen   markeert een belangrijke spirituele overgang en men vanaf dan wordt men officieel een 'wizzardo' genoemd.

 

Wizzar Sayadaw U. Kowida is hoofd van een groep alchemist-wizzars en het klooster waar ik in 2019 ben geweest is in 1973 als fysieke ereplaats voor Kowida en zijn collega's gebouwd.
Kowida zou geboren zijn in 968 na Chr. en verschijnt nog steeds in fysieke vorm in het klooster en in de omgeving. Ik laat het aan jouw invoelen over wat je daar van vindt; dit gaat onze menselijke mind ver te boven ;-)
'Tijd en ruimte werken anders daar waar de wizzars zich bevinden', dat is het enige wat hij daarover tot nu toe heeft gezegd.   
Kowida is zeer wijs en leeg is misschien wel een goed woord. In 1998 voelde hij voor mij aan als de Dood, onpersoonlijk maar zeer levend en onmetelijk krachtig, voorbij het Universum. Een voor mij Ongekende kracht. 

Kowida geeft sinds kort doorgevingen die hij eenvoudigweg 'Boodschappen voor de wereld' heeft genoemd.
Deze boodschappen zijn voor een ieder. Hier zijn deze te lezen en te beluisteren (na de Doorgeving heb ik deze opgenomen).

Nu geeft hij aan dat het ook mogelijk is om via mij persoonlijke boodschappen van de wizzars aan jou door te geven. 
Deze doorgevingen zijn vaak heel accuraat en diep en een energie die voelbaar is komt met zijn woorden mee naar buiten.  


Raakt dit je hart?
Voel je dat dit voor jou is dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Dit kan schriftelijk maar mag ook telefonisch.
Bij een persoonlijke doorgeving heb ik jouw contactgegevens en een digitale foto van jezelf nodig. Uiteraard worden deze gegevens zeer vertrouwelijk behandeld en jouw foto wordt na afloop verwijderd uit mijn digitale systemen.  


Praktische informatie 
Bijdrage: 80 euro incl. btw
Vorm en inhoud: Je ontvangt de Doorgeving als PDF per mail en desgewenst ook per audio in het Nederlands of Engels.

Ik ontvang de doorgeving in het Engels en deze versie krijg je toegezonden maar wil je graag een vertaling dan ontvang je deze erbij.  

Reacties

'Wat een diepe boodschap heb ik van Kowida ontvangen. Raak! Het liet me iets zien wat ik eerst niet kon herkennen in mijzelf. Ik lees het dagelijks door en ontdek steeds weer nieuwe lagen binnen zijn woorden. Heel waardevol! ' CL  

bottom of page