top of page

Het 8-voudige Pad van Boeddha in het dagelijks leven

Praktische diepgaande wijsheid, meditaties & ceremonie

Start: 22 februari 2022

Gautama de Boeddha leefde zo’n 2500 jaar geleden en heeft in zijn leven dat begon als prins Siddharta de ultieme verlichting bereikt. Boeddha heeft na het bereiken van verlichting op zijn 30e levensjaar nog 50 jaar Teachings gegeven aan een ieder die dat horen wilde. Hij deelde een onmetelijke wijsheid dat nog steeds van grote betekenis en kracht is en dat ieder mens in dit leven tot grote wijsheid en Verlichting kan brengen.
Boeddha predikte dat bevrijding van lijden en verlichting voor een ieder mogelijk is ongeacht ras, geloof, sekse of afkomst omdat iedereen over een boeddha-natuur beschikt.

De 4 edele Waarheden die Buddha in 589 v. Chr. heeft gedeeld zijn:
1. Lijden bestaat,  het Is er.
2. Alle Lijden kent een oorzaak
3. Lijden kan opgeheven worden, dit is een realiteit.
4. Lijden kan opgeheven worden door het 8-voudige Pad te bewandelen.

Het 8-voudige Pad van Boeddha als onderdeel van de Teachings Pad naar Meesterschap geeft je  antwoorden, inzichten en diepe vertolkingen over onze eigen boedha-natuur en hoe we lijden in ons leven kunnen transformeren naar waarheid, licht en liefde.

 

 

Inhoud

  • Antwoorden op hoe te leven in deze Tijd; hoe ga ik om met lijden dat ik ervaar in mezelf en en met het lijden dat ik om mij heen zie in de wereld.

  • Inzichten, wijsheid en richtlijnen vanuit Buddha’s leer en vanuit de Onsterfelijke meesters zoals Babaji, Master Kuthumi, Sananda (Christus) over het 8-voudige Pad.

  • Ceremonie, meditatie, droomreizen, spirituele overdracht, verdiepings-oefeningen die leiden naar zelfbevrijding & diep inzicht in hoe jij het 8-voudige Pad in je dagelijks leven toepassen.Praktisch

Start: Dinsdag 22 februari 2022

Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Crystal Owl, de Bourbonstraat 54 te Sneek

Frequentie: 8 x 1 (dins)dag eens per maand  
Data:  22 februari/ 29 maart / 26 april/ 24 mei / 28 juni/ 6 sept./ 25 okt./ 29 nov.
nb. Data kunnen nog gewijzigd worden na onderling overleg

Bijdrage: 100 euro per dag inclusief koffie/ thee/ lekkers/ map met prachtige info.   
Lunch: Potluck

 

bottom of page