top of page
IMG-20190621-WA0035.jpg

RECENSIES

'EekeSjoukje verstaat de kunst om alles tot in de puntjes voor te bereiden en te verzorgen. Niet alleen de healing op zich maar ook de verzorging daaromheen. Ze is zeer kundig in het overbrengen van de teachings, in het begeleiden van de healing en de deelnemers. De muziek die ze laat klinken , de klankschalen, de gong en de drum maken het tot een prachtige en helende spirituele reis door dimensies en door de tijden. Aan alles is zo duidelijk voelbaar dat ze zo helder als kristal de boodschappen uit andere dimensies mag doorgeven op haar eigen unieke en liefdevolle manier.
Daardoor gebeurt precies dat wat er nodig is'.


- Baukje Mulder -

'EekeSjoukje heeft mij begeleid in mijn proces van heling van kanker, wat ontdekt is in de periode dat ik haar leerde kennen. 
Met EekeSjoukje ben ik vooral bezig geweest met het ontdekken van oude trauma’s en overtuigingen die me in de weg staan naar heling.
Ze weet als geen ander diep te graven en haar vasthoudendheid was hier erg belangrijk in. Met haar liefdevolle en krachtige en soms confronterende aanpak zijn er mooie doorbraken gekomen en nieuwe inzichten over overtuigingen die al lang vastgeroest zaten. Ook zijn deze onder haar begeleiding getransformeerd en/of losgelaten. Dit heeft mijn kwaliteit van leven enorm verbeterd.'

- Charlotte Leonie -

'  EekeSjoukje weet op een mooie en liefdevolle manier haar Teachings van oeroude kennis over te brengen.
Haar Teachings hebben mij veel gebracht.
Ik ben meer en meer mijn Purpose gaan leven en heb daardoor een dieper vertrouwen gekregen in de ongekende werelden die zijn opengegaan.
Een Waar en Wezenlijk Thuiskomen.

Zo heb ik dit ervaren.
Mijn hart maakte bij iedere Teaching opnieuw een sprongetje. Wat een vreugde is dit, ik ervaar nog dagelijks de dankbaarheid hiervoor.

Het is fantastisch om je werkelijk te
her-Inneren en wakker te worden in een veel groter Bewust-Zijn.

Ik kan deze Teachings van harte aanbevelen, er gaan werelden voor je open, dat wens ik iedereen toe!'
 

- Orika Riphagen- 

'

bottom of page