Ervaringsavond Sacred Feminine  

Maandag-avonden 1x per maand 20- 22 uur/ Aanvang 19.45u./ Bijdrage 12 euro

22 juni - 20 juli - 21 sept. - 19 okt.- 16 nov. - 14 dec. 2020  -

 

 

 


 

 

 

Sinds 1998 ben ik betrokken geraakt bij de Wizzars van MyanMar en Tibet doordat zij met indringende boodschappen verschenen in mijn meditaties. Er werd gezegd dat wij elkaar ooit fysiek zouden ontmoeten en destijds leek dat ver van mijn realiteit af te staan. 

Pas een aantal jaren geleden kwam in dit proces voor mij een stroomversnelling dat uiteindelijk heeft geleid tot het bezoeken van het klooster van de Wizzars in MyanMar in februari 2019.  

Hier maakte ik kennis met de alchemist-monniken en de concrete kennis en wijsheid van de wizzars.
Wizzars zijn mensen die hun leven hebben weten te verlengen; ze worden realised ones genoemd of bodhisattva's en ze dienen volledig het welzijn van de Aarde en de mensheid en alle rijken van bestaan. 
In MyanMar zijn de wizzars voor zover men ze kent zeer gerespecteerd en veel inwoners hebben persoonlijke ervaringen met ze doordat de wizzars af en toe healingen en teachings geven in het openbaar..


Er zijn een aantal vrouwen bekend die vanuit ditzelfde klooster wizzars zijn geworden werd in het klooster met schuchterheid verteld toen ik er naar vroeg. Het boeddhisme in het algemeen bekeken kent nog steeds niet een volledig gelijkwaardige positie toe aan vrouwen. Ook de politieke situatie van Azie speelt hier een rol in waarom vrouwen over het algemeen in het verborgene hun pad naar Verlichting bewandelen. 
 
Na mijn thuiskomst terug in Nederland begonnen diverse vrouwelijke wizzars hun kennis middels directe communicatie te delen; een reeks van synchrone gebeurtenissen, heldere visioenen en doorgevingen volgde en dit gaat nog steeds zo. 
Het is tijd zeggen zij dat het Sacrale feminine Bronaspect voor mensen in het lichaam Voelbaar wordt gemaakt. Het is Nu de Tijd dat vrouwen en mannen kennismaken met de vrouwelijke oerbron in zichzelf en dit gaan integreren. Deze integratie is een kosmische beweging waar lange, lange tijd op gewacht is en het zal veel bewustzijn letterlijk gaan ont-ketenen.


Nieuwe en tevens oeroude kennis hierover wil terug naar Aarde komen en herkend en opgenomen worden, zodat vrede en Harmonie kan ontstaan.Dit zal niet alleen het eigen lichaam maar ook het dagelijks leven en de situaties op wereldschaal op een hoger niveau van bewustzijn harmoniseren. Het feminine Bronprincipe kent vele aspecten; de opgestegen meesters/ wizzars / godinnen zijn de ver-beelding en belichaming van deze aspecten. 

Op deze avonden die door deelnemers als zeer bijzonder worden ervaren laten vrouwelijke wizzars, sacred feminine oerkrachten en opgestegen meesters zich voelen. 

Praktisch
De Ervaringsavonden brengen verdieping en harmonisatie teweeg. Ze zijn afgestemd op de groep die er is en zijn los van elkaar te volgen.

Inhoud avond
* Korte meditatie/ afstemming
* Doorgevingen 
* Ceremonie (met Sjamanendrum en klankschaal)


Maandagavonden 1x per maand 

Data:  22 juni- 20 juli - 21 sept. - 19 okt.- 16 nov. - 14 dec. 2020


Thema 22 juni: Sacred Feminine - the Lionpeople

Tijd: 
inloop 19.30u. / aanwezig 19.45u. (eindtijd 22.00uur)
Bijdrage: 12 euro (contant) incl.koffie/ thee en iets lekkers
Lokatie: Crystal Owl, de Bourbonstraat 54 Sneek

 

Aanvullende Informatie

Hieronder meer over Doorgeving die wizzard U. Kowida doorgeeft en de mogelijkheid om vanuit de wizzars persoonlijke boodscjappen te ontvangen mbt jouw eigen leven. (klik op de afbeeldingen)

© 2020 by Crystal White Owl- EekeSjoukje Roodvoets